Alparslan0
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Eski ürünün farkı ne çok önemli bir fark var mı önceki mesajlarda göremedim
Eski üründe 2 tane usb girişi var ayakta aslında adı f80u diye geçiyor yeni üründe bu yok. Resimler karışmış sanırım.Eski ürünün farkı ne çok önemli bir fark var mı önceki mesajlarda göremedim
Orijinal f80 de o kablolar gelmedi bende bildiğim kadarıylada yok farklı model mi kiTrendyol'd aynı satıcının sattığı F80 kol için gelen fotoğraflı yorumlardan iki tanesini buldum. Bir sorun yok gibi görünüyor.
İndirim bitmiş galibaTek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu şuan dip rakamda pazaramada hesaba özel ekstra kod da çıkabiliyor bende vardı ben 950TL'ye almış oldum kodla birlikte. ihtiyacı olan kaçırmasın. yapıştırın
![]()
North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Daily North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Daily North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm/ tavsiye masa.düzgün bir masa şartmış bu kol için ya ben eski bir masada denedim pek verim alamadım ya arkadan tutturmak için illaki bir boşluk yandan tutturdum ben mesela 2. masaya tam ortalanmadı![]()
![]()