eseko
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
şuanki f100 modeli ile fark yok denecek kadar az. Bende eski f100 modeli var 2018 civarı. Hiç bir monitör kolunda yok o kalite.f100 modeli ile arasında fark var mı acaba?
şuanki f100 modeli ile fark yok denecek kadar az. Bende eski f100 modeli var 2018 civarı. Hiç bir monitör kolunda yok o kalite.f100 modeli ile arasında fark var mı acaba?
North Bayou yolluyorlar sanırım aynı marka hocam başlığa takılmayın zaten NB ifadesi var.![]()
VONTECH Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör - Fiyatı, Yorumları
VONTECH Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu marka nasıldır peki? Yorumları iyi gözüküyor.
Merak eden varsa böyle bişi
Beyler şimdi sizden bişey rica edicem bu kolu alıp ana monitörün üzerinde konumlandırma fırsatım varmı yani demek istediğim bu kol ne kadar yukarıya kalkıyor yaklasık 40 cm kadar yukarda olucak hatta siz bulabılırsem direk benim sistemin vidosu vardı bir konuda oranın linkini atıcam bana yardımcı olursanız sevinirimYok hocam ya konuda tartışılmıştı ikisinin de kullanımı farklı f80 gayet yeticektir size.
Hocam şöyle ben senin için baktım dediğin olayı anladım ana monitörün altta olucak standlı olarak 2.monitörü de onun üstüne koymak istedin f80 ile ama hocam o kadar yükseğe çıkmıyor maalesef istediğin şekilde olmucak yani bana güvenebilirsin çünkü bende öyle düşünmüştüm ama olmadığı için bende yan koydum çokta problem değil yani benim için , aynı şekilde f80 alırsan yan koyarsın. Sistemine baktım bence f80 geniş masalarda daha iyi duruyor senin masa biraz dar sanırım kasadan dolayı sana en güzel h100 olur hocam bir monitörü dikey koyarsınız bir diğerini yatay. Ama şöyle ki eğer dersen ben masaya ek bir kat çıkarım bir şekilde kolu oraya montelerim sağlam bir şekilde 1.opsiyon iptal olur böylelikle hem kolu yükseltmiş olursun o zamanda istediğin gibi üst üste getirirsin bilmem anlatabildim mi son dediğimi, hani masaların üstüne böyle ekstra bir kısım monteliyorlar ya monitörü yükseltmek amaçlı stand gibi o tarz bir şey.Beyler şimdi sizden bişey rica edicem bu kolu alıp ana monitörün üzerinde konumlandırma fırsatım varmı yani demek istediğim bu kol ne kadar yukarıya kalkıyor yaklasık 40 cm kadar yukarda olucak hatta siz bulabılırsem direk benim sistemin vidosu vardı bir konuda oranın linkini atıcam bana yardımcı olursanız sevinirim
Ayriyeten neden h100 almıyorsun diyecek olursanızda şöyle düşündüm eğer bu kolu alıp yukarda kullanırsam ve hoşuma gitmesse tekrar yan tarafta kullanıcam h100 de de bunu yapabılırım fakat yapısı gereği masada iyi durmucağını ve riske girip aradaki farkı vermek istemediğim için böyle düşündüm
konuyu buldum 5. sayfada video mevcut
Pc Ortamlarınızı Atın (2025)
araba posterlerinin linki varmı hocam Kendim matbaa da bastırıp çerçevelettim özel yapım tanesi 175 lira gibi bir fiyata geldi neredeyse bedava denebilir (4k istediğiniz resim bulup 50 liraya çıktı alabilirsiniz boyut A3) 1736691614 iyi olur bencede boyle fazla toz toplar birde tabloları...forum.donanimarsivi.com
En alttaki gibi kısa bir yükseltme yapabilirim basit bisey olur zaten yapılamicak bisey değilHocam şöyle ben senin için baktım dediğin olayı anladım ana monitörün altta olucak standlı olarak 2.monitörü de onun üstüne koymak istedin f80 ile ama hocam o kadar yükseğe çıkmıyor maalesef istediğin şekilde olmucak yani bana güvenebilirsin çünkü bende öyle düşünmüştüm ama olmadığı için bende yan koydum çokta problem değil yani benim için , aynı şekilde f80 alırsan yan koyarsın. Sistemine baktım bence f80 geniş masalarda daha iyi duruyor senin masa biraz dar sanırım kasadan dolayı sana en güzel h100 olur hocam bir monitörü dikey koyarsınız bir diğerini yatay. Ama şöyle ki eğer dersen ben masaya ek bir kat çıkarım bir şekilde kolu oraya montelerim sağlam bir şekilde 1.opsiyon iptal olur böylelikle hem kolu yükseltmiş olursun o zamanda istediğin gibi üst üste getirirsin bilmem anlatabildim mi son dediğimi, hani masaların üstüne böyle ekstra bir kısım monteliyorlar ya monitörü yükseltmek amaçlı stand gibi o tarz bir şey.
Ek olarak şöyle de bir grafik bırakayım belki işine yarar hocam.
Alıntıyı görüntüle
Ek güncelleme de şu yükseltme dediğim olay sadece kol için masanın sol tarafına hani bu tarz bir şey monteleyebilirsin örnek tamamen.
(SARI KISIM)
Alıntıyı görüntüle
Tamamen kişisel hocam.Bunu alacağıma tabi kişisel tercih bunun bi üst modeli var o daha iyi 1500 tl amazonda yeni hesap açın 100 tl indirim kodu ile 1400 e alın h100 dü sanırım
Hocam inceledim de f80 i buna sabitlemeniz zor ya f80 tank gibi bir şey , dediğim gibi yapsanız daha iyi ufak bir stand sağlam olcak şekilde gerisi gelir.En alttaki gibi kısa bir yükseltme yapabilirim basit bisey olur zaten yapılamicak bisey değil
Aslında bende stand var ama videodaki gibi ikisni ayni anda yukari aşağı hareket ettirebiliyorum yani hareket kabiliyeti kısıtlı eğer f80 i bende olan tutucunun dikey ayağına sabitleyebilirsem ozaman çok daha iyi olur bendeki ürün h100 gibi aslında 2 taraflı ama , bir link bulabilirsem atarım bendeki ürünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendeki ürün birebir bu
Aslında yükseltmek için 2-3 tane kalın mdf üst üste koyup sonrasında standi burya sabitleyemezmiyim o ayar varya hani masaya sabitleme için onun aralığı yetermi acaba benimkinden yola çıkarak boyle bisey düşündüm de olur gibi sankiTamamen kişisel hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam inceledim de f80 i buna sabitlemeniz zor ya f80 tank gibi bir şey , dediğim gibi yapsanız daha iyi ufak bir stand sağlam olcak şekilde gerisi gelir.
isteyenler için biri kurmuş galiba atıyorum videoyuAktif olarak kullanıyorum. Güzel bir ürün.
![]()
North Bayou Nb F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu Fiyatları ve Özellikleri
North Bayou Nb F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yeni hesaba 100 tl vermiyor galiba açtım ama aynı fiyatBunu alacağıma tabi kişisel tercih bunun bi üst modeli var o daha iyi 1500 tl amazonda yeni hesap açın 100 tl indirim kodu ile 1400 e alın h100 dü sanırım
mobilden deneyin bide hocamYeni hesaba 100 tl vermiyor galiba açtım ama aynı fiyat