- Konu Sahibi Konu Sahibi
ALISVERIS100kod ne hocam, ben de deneyim![]()
ALISVERIS100kod ne hocam, ben de deneyim![]()
Pazarama'dan verdiğim siparişi iptal edip sitelerinden aldım. Bakalım ne olacak ama bilgi için teşekkürler yine deSatıcının kendi web sitesinde 879 TL ürün, ayrıyeten kargo ücreti yok, almak isteyen arkadaşlar daha ucuza değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle![]()
North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu
www.dailytech.com.tr
Her karta peşin fiyatına 12 ay taksit sunması pek rastlanılan bir durum değil, site dolandırıcı diyemem ama yanlış bir şeyler var gibi. İsteyen dener şansını. Pazaramadaki satıcının sitesi gerçekten ama sitede yanlış bir şeyler var.cümlenizi anlayamadım. tüm kartlara 12 ay taksit sunuyor, pek mantıklı gelmedi sitesi" diyorsunuz. Bu sahte, dolandırıcı site olacağı manasında ise mantıklı gelmedi ifadesi yanlış oluyor. Cümlenizin tamamından site "dolandırıcı sitesi mi yoksa fırsat mı mantıklı gelmedi" anlayamadım.
Üye olup mu denedin?Ben denedim 100₺ kodu düşmüyor sanki sipariş sonrası iptal edilecek gibi bir şüphe doğdu nedense![]()
cevap için teşekkür ederim. O halde mantıklı gelmedi ifadesi yerine site güven vermedi denmesi, ifade etmek istediğiniz mana için daha uygundur. öbür türlü sunulan fırsatlar arasından birisi daha mantıklı anlamı taşır.Her karta peşin fiyatına 12 ay taksit sunması pek rastlanılan bir durum değil, site dolandırıcı diyemem ama yanlış bir şeyler var gibi. İsteyen dener şansını. Pazaramadaki satıcının sitesi gerçekten ama sitede yanlış bir şeyler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üye olup mu denedin?
32" 37" monitöre bile uyumlu bu. Vesa 100x100 varsa 9kgdan ağırlığı azsa uyumlu.
Tam sipariş verecekken bunu gördüm kafam karıştı şimdiSatıcının kendi web sitesinde 879 TL ürün, ayrıyeten kargo ücreti yok, almak isteyen arkadaşlar daha ucuza değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle![]()
www.dailytech.com.tr
Yüksek ihtimal güvenilir ve ürün sorunsuzca gelecektir ama taksit yapmıyor arkadaşlar bilginize. O kısım hatalı girilmiş. Ödeme ekranında word axcess ve iş bankasına taksit göstermedi, yüksek ihtimal diğer kartlara da yoktur. Peşin fiyat diye düşünüyorum.![]()
www.dailytech.com.tr
bu site güvenilir mi? yukarıda bir arkadaş mantıklı gelmedi gibi bir ifade kullandı anlayamadım. pazarama'daki 1030 tl olan fiyat, dailytech sitesindeki 879 tl'den daha mı geldi onu mu ifade etmek istedi acaba?
cevap için teşekkür ederim. O halde mantıklı gelmedi ifadesi yerine site güven vermedi denmesi, ifade etmek istediğiniz mana için daha uygundur. öbür türlü sunulan fırsatlar arasından birisi daha mantıklı anlamı taşır.
site etbis'e kayıtlı. Güner Kök isimli bir vatandaş. Ancak siteye ben de pek güvenemedim. bu işten anlayan arkadaşlar durum hakkında bilgi verebilir mi?
159 tl'lik bir ürün için bile kargo ücretsiz. kargo gönderimi bile daha pahalıdır. bana da pek güven vermedi.
Site güvenilir dimi adamların kendi sitesi heralde pazarama'da satan satıcının.Yüksek ihtimal güvenilir ve ürün sorunsuzca gelecektir ama taksit yapmıyor arkadaşlar bilginize. O kısım hatalı girilmiş. Ödeme ekranında word axcess ve iş bankasına taksit göstermedi, yüksek ihtimal diğer kartlara da yoktur. Peşin fiyat diye düşünüyorum.
Ben güven vermedi demek istemedim. Sadece yanlış yazılan şeyler olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk alışverişe 100 lira kupon ilk alışveriş olmasına rağmen çalışmıyor. Ya da taksit sayılarını ayarlamakla uğraşılmamış iptaller çıkabilir, uzun süren kargo süreçleri doğabilir. Bundan bahsetmek istemiştim.O halde mantıklı gelmedi ifadesi yerine site güven vermedi denmesi, ifade etmek istediğiniz mana için daha uygundur.
Standlı 7.7kg ağırlığa sahip, normal ağırlığı 7kg civarıdır sıkıntı yaşamazsınız hocam, forumda bir arkadaş daha vardı, 32inç monitörde kullanan hatta geçen gün özelden yazdım, sorunsuz kullanıyorum dedi.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özellikleri, standlı hali 7.7kg vesa da 100x100 umarım uyumlu olur çekiyorum bir tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam sipariş verecekken bunu gördüm kafam karıştı şimdi
Standlı 7.7kg ağırlığa sahip, normal ağırlığı 7kg civarıdır sıkıntı yaşamazsınız hocam, forumda bir arkadaş daha vardı, 32inç monitörde kullanan hatta geçen gün özelden yazdım, sorunsuz kullanıyorum dedi.
genelde çakma kopya ürün geliyor hacım bu tip yerlerden alıncaTek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu şuan dip rakamda pazaramada hesaba özel ekstra kod da çıkabiliyor bende vardı ben 950TL'ye almış oldum kodla birlikte. ihtiyacı olan kaçırmasın. yapıştırın
![]()
North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Daily North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Daily North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com