7kg olması lazım benim monitörün ağırlığı öyle hatırlıyorum32" 37" monitöre bile uyumlu bu. Vesa 100x100 varsa 9kgdan ağırlığı azsa uyumlu.
Uyar o zaman. 1 32" monitör 6.5kg, öbür 32" 5.3kg, diğer 37" 5.8kg hepsine uydu sorunsuz şekilde taşıyor.7kg olması lazım benim monitörün ağırlığı öyle hatırlıyorum
Uymazsa yeni monitör alacağızUyar o zaman. 1 32" monitör 6.5kg, öbür 32" 5.3kg, diğer 37" 5.8kg hepsine uydu sorunsuz şekilde taşıyor.
Tüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.Satıcının kendi web sitesinde 879 TL ürün, ayrıyeten kargo ücreti yok, almak isteyen arkadaşlar daha ucuza değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüle![]()
North Bayou NB F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu
www.dailytech.com.tr
Bedava gibi fiyata gelir hocam, elbet değerlendirmek isteyenler çıkabilir.Tüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.
Ben denedim 100₺ kodu düşmüyor sanki sipariş sonrası iptal edilecek gibi bir şüphe doğdu nedenseTüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.
cümlenizi anlayamadım. tüm kartlara 12 ay taksit sunuyor, pek mantıklı gelmedi sitesi" diyorsunuz. Bu sahte, dolandırıcı site olacağı manasında ise mantıklı gelmedi ifadesi yanlış oluyor. Cümlenizin tamamından site "dolandırıcı sitesi mi yoksa fırsat mı mantıklı gelmedi" anlayamadım.Tüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.
kod ne hocam, ben de deneyimBen denedim 100₺ kodu düşmüyor sanki sipariş sonrası iptal edilecek gibi bir şüphe doğdu nedense![]()