❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu 1033 TL

aslında ihtiyacımda yoktu. kupon ve 3 peşin fiyata taksiti görünce dayanamadım bedava gibi hissettirdi. 950 liraya falan geldi kuponuyla.

Bunun video’su var 32’yi taşıyor, 43’ü bile zor da olsa taşıyor. 32 inç monitöre sahip olup çekinen varsa alsın. Ya da Youtube’dan baksın yabancı kanalda testi var. İkna olursa alsın. Bence yeterince sağlamdı.

Hangi kod sizlere çıktı da 950 liraya indi adı ne o kodun?

Bende bu ürüne bakıyordum iyi denk geldi siteden ilk defa alışveriş yapacağım inşallah satıcı sıkıntı çıkarmaz

alimmi inanılmaz kararsızım alsam şuan kullanamayacağım ilerdede masaüstü sistwm dizermiyim bilemiyorum

Ekler

• 1000053944.webp
    1000053944.webp
    29.5 KB · Hit: 49
Uyar o zaman. 1 32" monitör 6.5kg, öbür 32" 5.3kg, diğer 37" 5.8kg hepsine uydu sorunsuz şekilde taşıyor.
Uymazsa yeni monitör alacağız :D Uysa bile uzun vadede sorun yapmaz mı?

Tüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.
Bedava gibi fiyata gelir hocam, elbet değerlendirmek isteyenler çıkabilir.

Tüm kartlara 12 ay peşin fiyatına taksit sunuyor pek mantıklı gelmedi sitesi. Hatta kod var ilk alışverişe 100 lira indirim veriyor 780 liraya düşer herhalde giriş yapılırsa.
Ben denedim 100₺ kodu düşmüyor sanki sipariş sonrası iptal edilecek gibi bir şüphe doğdu nedense 😅

cümlenizi anlayamadım. tüm kartlara 12 ay taksit sunuyor, pek mantıklı gelmedi sitesi" diyorsunuz. Bu sahte, dolandırıcı site olacağı manasında ise mantıklı gelmedi ifadesi yanlış oluyor. Cümlenizin tamamından site "dolandırıcı sitesi mi yoksa fırsat mı mantıklı gelmedi" anlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri