O osaku 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 327 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Mehmet Karataş 18 Aralık 2024 #1 Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz
Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz
SEmrey 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 1,027 Dahası Reaksiyon skoru 377 İsim Emre 18 Aralık 2024 #2 osaku yazmış: Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... sanırım şurada içeri tarafta olan vidayı kast ediyorsunuz. Bne şöyle yapmıştım ilk önce monitörü takmıştım aparata, sonra orada ekranda ki gibi şekle sokunca oradaki vidayı rahat bi şekilde ayarlamıştım.
osaku yazmış: Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... sanırım şurada içeri tarafta olan vidayı kast ediyorsunuz. Bne şöyle yapmıştım ilk önce monitörü takmıştım aparata, sonra orada ekranda ki gibi şekle sokunca oradaki vidayı rahat bi şekilde ayarlamıştım.
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 7,778 Dahası Reaksiyon skoru 4,305 İsim yusuf ecer 18 Aralık 2024 #3 osaku yazmış: Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Foto atarsanız yardımcı olurum vidayı anlamadım.
osaku yazmış: Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Foto atarsanız yardımcı olurum vidayı anlamadım.