North Bayou Monitör Kolu İndirimi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
teşekkür ederim dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı ayrı mı almak daha iyi yoksa ikili olandan mı ? şu anki masam kolayca sallanıyor IKEA masası

teşekkür ederim dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı ayrı mı almak daha iyi yoksa ikili olandan mı ? şu anki masam kolayca sallanıyor IKEA masası
Ben ayrı ayrı aldım. Hem masaya daha az yük biniyor hemde bazı durumlarda ayrılabilir olmasından dolayı avantajlı olabiliyor.

Ceramical masalardan uzak durun. Aşırı sallanıyor ve suntası dandik. Şu an o masayı kullanıyorum. 160cm olan modeli. Kardeşimde de 140cm olan modeli var. O da sallanıyor.

43" için hangi modeli öneriyorsunuz? Çoğunda 34 üstü destek göremedim.

Ceramical masalardan uzak durun. Aşırı sallanıyor ve suntası dandik. Şu an o masayı kullanıyorum. 160cm olan modeli. Kardeşimde de 140cm olan modeli var. O da sallanıyor.

43" için hangi modeli öneriyorsunuz? Çoğunda 34 üstü destek göremedim.
bende de 160 cm olan modeli var ve hiç sallanma yok bende, suntası da iç açıcı gayet. monitör kolu motajında herhangi bir sorun yaşadın mı acaba

bende de 160 cm olan modeli var ve hiç sallanma yok bende, suntası da iç açıcı gayet. monitör kolu motajında herhangi bir sorun yaşadın mı acaba
Klavye ile yazı yazarken bile rezonans açıkçahissediliyor ve ellerinizin hareketi sırasında kollarınızın hafif kas hareketleri bile masayı sallıyor. Hayvani bir şekilde sıktım. Montaj muntazam yapıldı. Yine de sallanıyor. Bu masa kalitesiz. En azından ayak kısımlarının arkasına tam ortadan destek koyulmalı ve sallanma önlenmeliydi. Hatta alt kısma da iki ayak arası koyulabilirdi. Bir de suntanın koyulduğu yere tam ortadan enine ya da boyuna bir demir eklenebilirdi. Bu sayede titreme olmazdı.

Klavye ile yazı yazarken bile rezonans açıkçahissediliyor ve ellerinizin hareketi sırasında kollarınızın hafif kas hareketleri bile masayı sallıyor. Hayvani bir şekilde sıktım. Montaj muntazam yapıldı. Yine de sallanıyor. Bu masa kalitesiz. En azından ayak kısımlarının arkasına tam ortadan destek koyulmalı ve sallanma önlenmeliydi. Hatta alt kısma da iki ayak arası koyulabilirdi. Bir de suntanın koyulduğu yere tam ortadan enine ya da boyuna bir demir eklenebilirdi. Bu sayede titreme olmazdı.
belki de satıcılarımız farklıdır çünkü 800 dpi 0.19 sens valorant oynayan birisi olarak sallanmadığını düşünüyorum kanka ben. asıl sorum monitör kolu sıkıntı yaratıyor mu sana

masamda yer sorunu yok. bu tarz ürün hiç kullanmadım almam için bir sebep var mı

2024 ve 2025 modellerinde fark varmı amazondan north bayou satıcısından aldım kutu üzerinde 2024 yazıyordu north bayouyu aradığımda herhafta yeni ürün getirtiriyoruz size de 2025 stoğu gönderilmiştir merak etmeyin denildi. bende kullanıyorum

Ekler

• 9724.webp
    9724.webp
    1.4 MB · Hit: 47
  • 9725.webp
    9725.webp
    877 KB · Hit: 47
İkea daki masa tablalarıyla bu ürünleri kullanan var mı? İkea tablalarının malzemesinden dolayı çekincem var.

amazonda 100 tl kupon ile 1049 tl 6 taksit aldım ^^

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy