masam cok saglam o konuda sikintim yok ama gene de 2 tane f80 almak daha mantikli gibi 2 monitorden sikilirsam 2li olan versiyonu cok cirkin dururEğer masan sağlam değilse f80 den iki tane almanı öneririm ben o şekilde yaptım
Monitörün kalınlığına bağlı ama her türlü beyaz daha iyi olur bugün sipariş ettim kurulum yaptıktan sonra foto atarım istersenBeyaz setup yapmayı düşünüyorum tekrardan monitör siyah olsa da kol beyaz absürt durur mu ?
Bencede arada 130tl kadar fark var ztnmasam cok saglam o konuda sikintim yok ama gene de 2 tane f80 almak daha mantikli gibi 2 monitorden sikilirsam 2li olan versiyonu cok cirkin durur
bende bu şekilde yaptım. hem daha esnek kullanım sunuyor yarın öbür gün avantajıda olacaktır.Eğer masan sağlam değilse f80 den iki tane almanı öneririm ben o şekilde yaptım
Foto atar mısın kurunca aslında monitör değişeceğim msi mag241cv modeli kullanıyorum curved bunlar curvedler de sıkıntı olmuyor demi çünkü ben 2k 240hz veya oled monitöre geçeceğim sistemi kurunca 2.olarak kullanacağım bu ekranı daMonitörün kalınlığına bağlı ama her türlü beyaz daha iyi olur bugün sipariş ettim kurulum yaptıktan sonra foto atarım istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bencede arada 130tl kadar fark var ztn
dediğin kısmı çıkardığında 4 adet vida girişi çıkar. oraya takıyorsun. hepsi vesa standartlarına göre yapılır ve desteklemeyen monitör çok çok azdır.bende almak istiyorumda monitörüme uyanı nasıl bulabilirim?
monitörün arkasında ki orjinal bağlantı yeri herkeste 4 vidayken bende 2 kızaklı içe geçmeli bölüm, 2 vidalı yer var.
monitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,625153042.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
alttaki yerler vidalı üstteki yer kızaklı
Bende nasıl öğrenebilirim reis msi mag241cv modeli var curveddediğin kısmı çıkardığında 4 adet vida girişi çıkar. oraya takıyorsun. hepsi vesa standartlarına göre yapılır ve desteklemeyen monitör çok çok azdır.
destekliyor hocam. çok eskiler falan desteklemez. kesin olarak öğrenmek içinde msi sitesinden vesa desteği olup olmadığını kontrol et.Bende nasıl öğrenebilirim reis msi mag241cv modeli var curved
Evet şuan 988e geliyor bende.ceremical masa var acaba uyar mı bilemedim, yoksa bende almak istiyorum. en uygunu n11 midir?