Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Amortisörlü Monitör Standı 2.136 TL

Aterzhy

80+
Le havle birader anlama problemi mi var biliyoruz alyan ile gevşeyip sertleştiğini 360 derece dönen kısımda alyan yok kol kısmında var biliyoruz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay canına öyle miymiş yaw bende avelim bilmiyordum tüh 360 monitörü döndürme kısmını diyorum monitöre takılan yeri orası kaymak gibi kaymıyor
galiba biraz öylesiniz orası için de bir ayar var azcık bakarsanız görebilirsiniz insanca yazıyoruz fakat hak edene hak ettiği gibi cevap vermek gerekiyor demek ki

Üstteki yorumdan sonra bence alınmaz gibi. Ben zaten almayacağım
2'li monitör kolunu geçtim, 2. Monitör alacak param yok, onu da geçtim daha ana monitörümü değiştiremiyorum 2000'lik bi' şey 😅
PTT Avm kullanmıyorum en son x de dolandırıcıkla ilgili haberler vardı😂

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
galiba biraz öylesiniz orası için de bir ayar var azcık bakarsanız görebilirsiniz insanca yazıyoruz fakat hak edene hak ettiği gibi cevap vermek gerekiyor demek ki
Ben sana nasıl kullanılır nasıl montaj yapılır mı dedim sadece ürün hakkında kullanım sonucu söyledim öyle yapılıyor böyle yapılıyor kitapçık var gibi saçmalıklara gerek yoktu zaten kitapçığa göre kurulum yaptım tecrübesiz ilk defa iş yapan birisi değilim bilgim var yani okuma yazmamda var şükür o yüzden kitapçıkla kurdum ztn başta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,650
Üyeler
164,175
Son üye
Furkan.12
Top Bottom