Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Amortisörlü Monitör Standı 2.136 TL

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Efta
Benim aldığım ürün çok güzel ben beğendim. Malzeme kalitesi olarak çok iyi fiyat konusunda 200-300 TL aşağı. Bontec markasını da inceledim ancak yurt dışı olduğu ve fiyat konusunda yakın olduğu için tercih etmedim.
Linki attığın üründen farklı ürün mü? Yoksa sen önceden dediğin fiyata mı aldın :"")

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Aterzhy

80+
Bende aynı aldığıma pişmanım f89 modelini aldım hacı monitör sağa soka kımıldatıyorsun. Ya yağ gibi dönmesi lazım ama tersine öyle bir kuvvet uygulaman lazım ki tam düz noktasıda yok çatur çutur ediyor monitör kolu ayarlayayım derken
hocam yanında kurulum için gelen alyanlar ile sıkılığını ayarlayabiliyorsunuz zaten bağlantı yerlerinde + - yönler var sıkılaştırma veya gevşetmek için yalnız sadece ayakları masaya bağlayan yeri çok gevşetmeyin duvar yakınsa duvara çarpıp zarar verebiliyor

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
temuda vergisiz fiyat 600 tl çift monitör için olan, her türlü temu daha avantajlı he nb kalitesinde olur mu orası muamma

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Ben kullanıyorum gayet memnunum

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hey gidi günler. Şu monitör kollarını görünce 2 sene önceki bedava aldığımız kollar aklıma geliyor :D. 2 tane alınca kargo siliniyordu. Fiyatta bir sıfır eksikti büyük ihtimal. 283TLye 2x almıştım. Hala kullanıyorum. Bir kutusunu da kardeşime yolladım o kullanıyor. İngiltere'den gelmişti.
Alıntıyı görüntüle
çiftli zor olmuyor mu hareket ettirmesi. tekli iki adet almak daha mantıklı olur mu

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Linki attığın üründen farklı ürün mü? Yoksa sen önceden dediğin fiyata mı aldın :"")
Link attığım ürün farklı bir ürün. Ben alacağım zaman 1900 TL ye aldım. NB markası o sırada 2300 TL idi. Ben memnum kaldım bilmediğim marka olmasına rağmen kaliteli geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı aldığıma pişmanım f89 modelini aldım hacı monitör sağa soka kımıldatıyorsun. Ya yağ gibi dönmesi lazım ama tersine öyle bir kuvvet uygulaman lazım ki tam düz noktasıda yok çatur çutur ediyor monitör kolu ayarlayayım derken
Alyanları doğru kısımlarda yumuşatırsanız çok rahat hareket ediyor. Ben yumuşattım tek elimle çevirebiliyorum.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Link attığım ürün farklı bir ürün. Ben alacağım zaman 1900 TL ye aldım. NB markası o sırada 2300 TL idi. Ben memnum kaldım bilmediğim marka olmasına rağmen kaliteli geldi.

Alyanları doğru kısımlarda yumuşatırsanız çok rahat hareket ediyor. Ben yumuşattım tek elimle çevirebiliyorum.
Le havle birader anlama problemi mi var biliyoruz alyan ile gevşeyip sertleştiğini 360 derece dönen kısımda alyan yok kol kısmında var biliyoruz zaten

hocam yanında kurulum için gelen alyanlar ile sıkılığını ayarlayabiliyorsunuz zaten bağlantı yerlerinde + - yönler var sıkılaştırma veya gevşetmek için yalnız sadece ayakları masaya bağlayan yeri çok gevşetmeyin duvar yakınsa duvara çarpıp zarar verebiliyor
Vay canına öyle miymiş yaw bende avelim bilmiyordum tüh 360 monitörü döndürme kısmını diyorum monitöre takılan yeri orası kaymak gibi kaymıyor

KingDeViL

80+ Bronze

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Ali Mert Okuducu
Temudan çift kollusunu 590tl +vergiye aldık bakalım

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Le havle birader anlama problemi mi var biliyoruz alyan ile gevşeyip sertleştiğini 360 derece dönen kısımda alyan yok kol kısmında var biliyoruz zaten

Vay canına öyle miymiş yaw bende avelim bilmiyordum tüh 360 monitörü döndürme kısmını diyorum monitöre takılan yeri orası kaymak gibi kaymıyor
"Evet anlıyorum ancak sorun kısmım bu değil bakın şu" demek bu kadar zor ha, madem öyle beceriksizsin diyeyim bende.

Top Bottom