North Türkiye - Blizzard Rezilliği - N11.com Destek Süreci

lazerty

80+
Reaksiyon skoru
0
Kardeşime 700 TL küsur bir mouse aldık. ‘TR malı’ adı altında Blizzard reklamı yaparak satıyorlar. Öylesine kullansın diye almıştık. Scroll tuşu bozulunca ‘Bir garantiye vereyim, bakalım ne yapacaklar; test edelim’ dedik. Sonuç ne oldu?

North Türkiye adı altında ‘Blizzard’ diye bir satıcı var. Hepsiburada, N11 gibi her yerde satış yapıyor. Instagram isimleri de @northturkiye. N11 üzerinden 26/03/2025 tarihinde mouse sipariş verip aldık.
Scroll kaydırma tuşu bozuldu; garanti için adamlara ulaşamıyoruz. Türk malı ürün işte. ‘İlla beni tüketici hakem heyetine şikayet et, yoksa ben anlamam’ anlayışıyla hareket ediyor.

N11 destek ekibi cevaben şunu söyledi: ‘Soru sor’ kısmından yazın, size dönüş sağlanır.’ Diyorum ki, 1 hafta oldu; dönüş yapmıyorlar. Cevap şu: ‘Tekrar sorun.’
N11.com ve Türk malı serüveni benim için bitmiştir. Sadece güven değil, Kalite bile yok ülkede.

Tüketici Hakem Heyeti’ne şikayet edeceksin; 6 ayda cevap verecekler. Oturup çay içecekler, kek yiyecekler; ondan sonra beyefendiler karar verecek. 58. toplantıda cevap gelir artık.

Belirli bir meblağ karşılığında Çin'de üretilen ürünlere kendi markanı basabiliyorsun. Yerli dediği odur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,609
Üyeler
184,952
Son üye
burakk12
Geri