Neler Yeni

Norveç'e gidilir mi?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bizim aile dostunun Norveç’te akrabaları varmış bir evin tek kızıymış .Evlenmek için Türkiye’den damat istiyormuş babası. Annem de bana dedi ne dersin bu işe diye. Sizce gidilir mi? Evlenmek aklımda yoktu şimdiye kadar ama bilemedim.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bizim aile dostunun Norveç’te akrabaları varmış bir evin tek kızıymış .Evlenmek için Türkiye’den damat istiyormuş babası. Annem de bana dedi ne dersin bu işe diye. Sizce gidilir mi? Evlenmek aklımda yoktu şimdiye kadar ama bilemedim.
274271231_4808908275895211_5702062699593034188_n.jpg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,281
İsim
Mert Can Ergün
gidilir

Dahası  
güzelse neden olmasın :D

OnurCiftci26

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzelse neden olmasın :D
Güzel olsa da dillerini bilmiyorum, İngilizcem anadilim kadar iyi değil anlaşma konusunda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Ayrıca iş bulma konusunda da sıkıntı yaşarım ne yapacağım bilmiyorum. Refah seviyesi iyi herkes gitmek ister ama bu sebepler yüzünden ikilemdeyim.

Dahası  
Güzel olsa da dillerini bilmiyorum, İngilizcem anadilim kadar iyi değil anlaşma konusunda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Ayrıca iş bulma konusunda da sıkıntı yaşarım ne yapacağım bilmiyorum. Refah seviyesi iyi herkes gitmek ister ama bu sebepler yüzünden ikilemdeyim.
bence bunları dert etme iyi olmayabilir ama zamanla iyileşir içinde gitme isteği varsa elinden geleni yaparsın zaten başta zorluk çekersin ama sonrasında sıkıntı olacağını sanmam iş konusunda da illa bulunur diye düşünüyorum refah seviyesi yüksek olduğu için en kötü işte bile evi geçindirirsin büyük ihtimalle ve dediğine göre onların orda bir düzenleri var yardımcı olurlar sonuç olarak aileden biri oluyorsun artık karar senin elinde...

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Bir dili konuşulduğu yerde öğrenirsin. Dili çok sıkıntı etme az çok konuşulanları anlayabiliyorsan gerisini orada öğrenirsin. Muhtemelen gitmekten korkuyorsun. Pişman olursun git en kötü dayanamazsan dönersin yapamadım dersin öbür tülü kötü bir hayatın olursa kafanı duvara çok vurursun.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
yani türkiyede iş bulma konusunda sıkıntı çekmeyeceğini ve aldığın paranın değerli olduğunu düşünüyorsan gitme :) Çünkü hak etmediğin anlamına geliyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Zor mevzu. Hiç tanımadığın bir kız, nasıldır bilmiyorsun. Söylediğine göre dillerini dahi tam bilmiyorsun. Anlaşmak çok zor olacaktır. Bambaşka bir kültür, bambaşka coğrafya, bambaşka iklim, dünyanın en pahalı ülkelerinden. Şayet gidersen Norveç'teki ilk yılların hayatının en zor yılları olacaktır zannımca. Sonra ise oldukça kolaylaşacaktır. Sana kalmış bir seçim tamamen. Ekonomik ve insani pek çok problemin çözülmüş olur ama bir o kadar başka problemler doğurur. Bir dene, olmadı geri gelirsin denilecek mevzu da değil. Göç ediyorsun sonuçta, ayrıca evlilik gibi ciddi bir müesseseye giriyorsun. İyice düşün.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
1 taşta 2 kuş ne güzel.

Top Bottom