Max 65 derece oluyor o. Ekran kartı ise max 76 derece. Yani ısı sorunu yok.sanmam işlemci ısınıyor olabilir
Max 65 derece oluyor o. Ekran kartı ise max 76 derece. Yani ısı sorunu yok.sanmam işlemci ısınıyor olabilir
Reis kronik sorunlu SSD büyük ihtimalle ondandır.Max 65 derece oluyor o. Ekran kartı ise max 76 derece. Yani ısı sorunu yok.
yeni konu bi aç hocam ssd sağlık testi yaparsan güzel olur...Max 65 derece oluyor o. Ekran kartı ise max 76 derece. Yani ısı sorunu yok.
Hocam bu SU 750 modeli bunda kronik bir sorun yok. 2 yıldır hiçbir problem yoktu son 2 aydır böyle.Reis kronik sorunlu SSD büyük ihtimalle ondandır.
Foruma kaydolduğum günden beri adata ssd lerle kasma donma drop yaşayan o kadar fazla insan gördüm ki anlatamam.
Açtım ilgilenen pek yok. Sağlığı 87.yeni konu bi aç hocam ssd sağlık testi yaparsan güzel olur...
Geçen ayda da işte işlemci ve ram upgrade i bu kadar tuttu![]()
26 mart, teknobiyotikte efsane bi olay yakalamıştım hali hazırda kampanyalı ürünler pc toplama sihirbazı kısmında daha da ucuza falan geliyordu. Bindirim sonrası indirim miydi bilmiyorum ama o zamana göre bile ucuza topladığımı sanıyorum