Not almak için tablet önerisi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Üzerinde pdfleri not alabileceğim, kendim de ekstra not alabileceğim düşük bütçeli bir şey arıyorum. Defter niyetine kullanıcam desem yanlış olmaz.

düşük bütçe kişiden kişiye değişir. ben matepad 11 öneririm.

Üzerinde pdfleri not alabileceğim, kendim de ekstra not alabileceğim düşük bütçeli bir şey arıyorum. Defter niyetine kullanıcam desem yanlış olmaz.
Güzel bir performans için minimum matepad 11.5 veya 11 kullanmanız gerekir diye düşünüyorum. Bütçe artarsa benim de kullandığım Matepad Air modeli olabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
bütçen nedir?

bütçen nedir?
Hiç bilgim olmadığı için F/P tabletlere bakıcam önerilenlerden. Ona göre bütçe ayarlamayı düşünüyorum. Dediğim gibi sadece not tutmak için kullanacağım için çok maliyetli olmasa yeter

Ekranı artık kağıt hissiyatı veren tabletler var. Tcl diye bir markanın baya ucuza vardı kalemi de veriyordu yanında ama ne kadar iyidir bilmem.

Hiç bilgim olmadığı için F/P tabletlere bakıcam önerilenlerden. Ona göre bütçe ayarlamayı düşünüyorum. Dediğim gibi sadece not tutmak için kullanacağım için çok maliyetli olmasa yeter
huawei 10-12 civarına kalemiyle tabletini bulabilirsin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
iPad 9. 10k ya falan bulursun

tab A6 lite olabilir

Geri