NotCoin’den Kazanan Birine Sorun! - Telegram Airdropları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Bilmiyorum bu forumda var mı yapan, son zamanlarda çıktı bu telegram airdropları. Notcoini yaklaşık 30-35 saat yapmış ve para da kazanmış biriyim. Kafanızda bir soru varsa yorun kısmına bekliyorum.

Herkes kazansın 👍

Son düzenleme:
Knk nasıl oluyo drop işlemleri çok uğraşmak gerekiyo mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Knk nasıl oluyo drop işlemleri çok uğraşmak gerekiyo mu
Şu an aktif olarak 10 adet coin kasıyorum, günde ortalama gir-çık totalde 2 saat harcıyor harcamıyorum. Benim 1 saat ayırarak 1 ayda yaptığımı sen 10 saat ayırarak 1 günde de yapabilirsin. Çoğu coinde bot var zaten, zor değil.

Şu an aktif olarak 10 adet coin kasıyorum, günde ortalama gir-çık totalde 2 saat harcıyor harcamıyorum. Benim 1 saat ayırarak 1 ayda yaptığımı sen 10 saat ayırarak 1 günde de yapabilirsin. Çoğu coinde bot var zaten, zor değil.
ne kadar uğraşıp ne kadar kazanıyorsun?

• Beğen
ne kadar uğraşıp ne kadar kazanıyorsun?
Şu an dediğim gibi günde ortalama 2 saat harcamaktayım, notcoine 3 haftamı vererek günde 3-4 saat ile 2500 tl kazanmıştım. Pek inanmadığım için çok abanmadım.

bende yescoın simplecoın hamster blum cex io memefi tap swap

• Beğen
bende yescoın simplecoın hamster blum cex io memefi tap swap
hamster ve cex.io bana güven vermeyen coinler, tapswap için 1 temmuzu bekleyebilirsin, blum ve yescoin mükemmel projeler.

hamster ve cex.io bana güven vermeyen coinler, tapswap için 1 temmuzu bekleyebilirsin, blum ve yescoin mükemmel projeler.
taş atıp kolum yorulmuyor kanka :D emulatorleri kurdum kendısı basıyor. Yoksa bende çok güvenmiyorum ayrıca 10 15 dolar atıp upgrade alırsan daha çok kazanırsın ama ben atmıyorum.

taş atıp kolum yorulmuyor kanka :D emulatorleri kurdum kendısı basıyor. Yoksa bende çok güvenmiyorum ayrıca 10 15 dolar atıp upgrade alırsan daha çok kazanırsın ama ben atmıyorum.
bu işin amacı sermayesiz/para yatırmadan kazanç elde etmek hocam, notcoine de hiç para yatırmadım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yescoin için bende girdim yapıyorum ama bunun olayını anlamadım ne kadar coin kasarsak o kadar iyi mi?
sen kas hocam liste gününe kadar evet.

bu işin amacı sermayesiz/para yatırmadan kazanç elde etmek hocam, notcoine de hiç para yatırmadım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen kas hocam liste gününe kadar evet.
kanka özelden no at da haberleselım yasak degılse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,488
Üyeler
185,271