ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi note 10s ?Hocam note serisi kaldırılalı 1 yıl oldu zaten![]()
Redmi note 10s ?Hocam note serisi kaldırılalı 1 yıl oldu zaten![]()
Bakmayın hocam ya yanlış bakmış ya da bilmiyor yeni telefonRedmi note 10s ?
go hemde manyak goİnternet fiyatı ortalama 5k mağazada 6/128 gb modeli 5600 liraydı kasko yaptırınca 6100'e patladı şimdiden internetten almadığım için pişman oldum bide kamerasını hiç beğenmedim bu fiyata kaskoyla birlikte daha iyi bir cihaz alınabilir miydi?
Aslında güvenilirlikten dolayı değil aciliyetten mağazadan almak durumunda kaldım ama dediğiniz gibi yapacak bir şey yok olan oldu artıkNe geliyorsa başımıza mağazadan alıyım güvenilir olsun olayandın geliyor. Yapacak bir şey takmayın kafaya.
Redmi Note 11 serisi vahiy ile geldi galiba.Hocam note serisi kaldırılalı 1 yıl oldu zaten![]()
6-7 ay önce mi 10t almak için gitmiştim o zamanlar poco x3 pro 3300 note 10 pro 3600 redmi 9t 3000 gibi fiyatlara satılıyordu şimdi hepsi 2x çalışan geçen ay bu kadar artmamıştı falan dedi vergi binince markalarda mecburen bize bindiriyor önerilen alternatiflerde hemen hemen aynı fiyata geldiği için çokta pişman değilim gorilla glass 3 olmasa kaskoyuda yaptırmaz 600 lira farkla almış olurdum o paranında değeri olmadığı için sorun değil fiyatı kalın olsada şık ve zarif bir cihaz kamerası üzmese çok iyi olurdu ama sağlık olsunGeçmiş olsun hocam. 2 ay önce sanırım 3k ya aldım.