- Konu Sahibi Konu Sahibi
almayı düşünüyorumda fiyatı baya arttı 7000 lira 6 128 olanı güvenilir satıcı olan daha ucuza var ama bilemiyom güvenilir mi?öyle bir şey yok rahatça alabilirsin
note 10s in ekranı mükemmel bir şey
almayı düşünüyorumda fiyatı baya arttı 7000 lira 6 128 olanı güvenilir satıcı olan daha ucuza var ama bilemiyom güvenilir mi?öyle bir şey yok rahatça alabilirsin
hb dan alıyorsan bir şey olmazalmayı düşünüyorumda fiyatı baya arttı 7000 lira 6 128 olanı güvenilir satıcı olan daha ucuza var ama bilemiyom güvenilir mi?
Kullanım amacın ne olacak kardeşim ona gören önereyim oyun foto v.b ?
Ama 60hzöyle bir şey yok rahatça alabilirsin
Oyun oynuyor isen note 10s eğer oynamasaydin Note 11 derdim. (Bu arada cihazı aldığında yapacağın güncellemelerini internette araştırıp yapmanı öneririm cihazı düzgün şekilde kullanırsan yazılımsal sorun görmezsin diye ümit ediyorumgenelde dizi izlerim günde 2 3 saat falan oyun oynarım tatilde 4 5 saat e kadar çıkar ekranı güzel olsun arada 1 2 saat sosyal mesyada gezerim beni üzmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG oynarım genelde
evet bende ama oyun performansı güzel olması beni içine çekiyor birde benim geçiceğim telefon şuan kullandığım samsung a02 babam almıştı ama baya kötü bir telefon günlük kullanım için idare edebilecek bir telefon sadece epeyden özelliklerine bakarsanız anlarsınızAma 60hz
Oyun oynuyor isen note 10s eğer oynamasaydin Note 11 derdim. (Bu arada cihazı aldığında yapacağın güncellemelerini internette araştırıp yapmanı öneririm cihazı düzgün şekilde kullanırsan yazılımsal sorun görmezsin diye ümit ediyorum
güncellemelere dikkat edeceğim tavsiye için sağolAma 60hz
Oyun oynuyor isen note 10s eğer oynamasaydin Note 11 derdim. (Bu arada cihazı aldığında yapacağın güncellemelerini internette araştırıp yapmanı öneririm cihazı düzgün şekilde kullanırsan yazılımsal sorun görmezsin diye ümit ediyorum
%20 ihtimal var o da 40 dk son parlaklıkta aynı görselde beklersen oluyor, 3 yıldır dynamic amoled ekranlı telefon kullanıyorum hala tertemiz ekranım. çok da takılacak bir durum değilamoled yanığı olma ihtimali
aynı ekranda çok uzun süre beklerse her ekranda olur, s8 ekranında da olmuştu ama çözümü basit10s oyun bakımından daha iyi ayrıca amoled yanığı dandik veya eski APCl ekranlarda olur.
%20 ihtimal var o da 40 dk son parlaklıkta aynı görselde beklersen oluyor, 3 yıldır dynamic amoled ekranlı telefon kullanıyorum hala tertemiz ekranım. çok da takılacak bir durum değil
aynı ekranda çok uzun süre beklerse her ekranda olur, s8 ekranında da olmuştu
teşekkürler çözümü nedir birde sizde note 10s hp de 7000 liralarda ama note 11 6000 lira aradaki fiyat farkını vermeye değeemi%20 ihtimal var o da 40 dk son parlaklıkta aynı görselde beklersen oluyor, 3 yıldır dynamic amoled ekranlı telefon kullanıyorum hala tertemiz ekranım. çok da takılacak bir durum değil
aynı ekranda çok uzun süre beklerse her ekranda olur, s8 ekranında da olmuştu ama çözümü basit
teşekkürlerhb dan alıyorsan bir şey olmaz
çözümü ekranın tamamını yakmak aslında, youtubeda bu tarz videolar var %100 bir çözüm değil ama belli bir noktada sırıtacağına bence ekranın tamamında durması daha iyidirteşekkürler çözümü nedir birde sizde note 10s hp de 7000 liralarda ama note 11 6000 lira aradaki fiyat farkını vermeye değeemi
a23 güzeldir ama bence onun yerine a23 den ucuz olan note 11 daha mantıklı panel olarak daha iyi ve aynı işlemcileri bitek kamera kısmı üzebilir oda işime yaramıyo zatenkafan rahat mı olsun istiyorsun al geç https://www.akakce.com/cep-telefonu...amsung-turkiye-garantili-fiyati,41406750.html
ben kafan rahat olması için dedim sana kalmışa23 güzeldir ama bence onun yerine a23 den ucuz olan note 11 daha mantıklı panel olarak daha iyi ve aynı işlemcileri bitek kamera kısmı üzebilir oda işime yaramıyo zaten
note 10s den vazgeçme bencedea23 güzeldir ama bence onun yerine a23 den ucuz olan note 11 daha mantıklı panel olarak daha iyi ve aynı işlemcileri bitek kamera kısmı üzebilir oda işime yaramıyo zaten