Neler Yeni

Android Note 11 pro imei atma

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Merhaba arkadaşlar bende note 11 pro var yakın bir zamanda kapanicak imei atmaya götürdüm 50 TL dediler kalıcı da değil evde de telefon yok onun imeisini alayım diyorum ki bir telefon var aktif kullanılan onun imeisini buna atsam olur mu

burak9956

80+ Bronze
Aktif cihazla sıkıntı olur. İki cihaza kayıtlı olduğunda sonradan IMEI atılan telefonun kopya olduğu tespit ediliyor. Güncelleme vs. yapmazsan zaten IMEI gitmez. Sağdan soldan bir tuşlu bulursun herhalde.

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif cihazla sıkıntı olur. İki cihaza kayıtlı olduğunda sonradan IMEI atılan telefonun kopya olduğu tespit ediliyor. Güncelleme vs. yapmazsan zaten IMEI gitmez. Sağdan soldan bir tuşlu bulursun herhalde.
Peki buldum diyelim ben kendim nasıl atabilirim

burak9956

80+ Bronze
Peki buldum diyelim ben kendim nasıl atabilirim
Bilgisayar üzerinden yapılıyor. Zor değil ama yakın olmadığın konularda bulaşma derim, telefonu brick edebilirsin. Rehberleri Youtube'da bulursun.

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar üzerinden yapılıyor. Zor değil ama yakın olmadığın konularda bulaşma derim, telefonu brick edebilirsin. Rehberleri Youtube'da bulursun.
Tamamdır teşekkür ederim

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Note 11 proyu kolay kolay yapamazsın kendin. Diğer cihazlara benzemez, orijinal nv gerektirir. 50tl bedava bu arada koş attır

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Ben alırken kayıtlı olarak aldım ne işlem yapıldı bilmiyorum güncelleme sıfırlama filan yapabiliyorum ımei gitmiyor bu şekilde yapan biyer varsa oraya yaptır bence.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
11 proya atılmıyor diyolardı dirençle atılıyordu hani

Merhaba arkadaşlar bende note 11 pro var yakın bir zamanda kapanicak imei atmaya götürdüm 50 TL dediler kalıcı da değil evde de telefon yok onun imeisini alayım diyorum ki bir telefon var aktif kullanılan onun imeisini buna atsam olur mu
Merhaba
Redmi pro 11 ler Direnç Koruma Sistemi Anti-Direnç dediğimiz Donanımsal Yeni Nesil .Bir Şifreleme sistemi vardır..İMEİ İşlemlerini ancak Ücretli Tools Uygulamalardan yapabilirsiniz. En Düşük Ücret ise 1500 Tl Gibidir. Ama işin Kurnazlığına Gelirsek :p:p:p:DDirenç değişimi İle sınırsız İMEİ kayıt yapılabilir.. Nasıl Yapılacağı alta resimdedir.. sakın Kendiniz Yapmaya çalışmayın Yoksa En Ufak bir Dikkatsizlik ile Telefona veda edebilirsiniz. Ama Yok benim Becerim Var yapabilirim Bozarmamda Önemli değil Paramda Çok Yeni Telefon alabilirim Diyorsanız Başka 😅 😅 Teknik beceriniz varsa ince cımbız ile Direnci Kırabilirsiniz Yandaki direnleri Kırmadan yapacaksınız aksi Halde Telefon Kullanılmaz hale gelir. . !Büyüteç ve ince bir cımbız işini görecektir. Beceriniz varsa Bu işlem Telefona zarar Vermez 0 Risk

Ekler

• redmi-note-11-direnc-300x279.png
    redmi-note-11-direnc-300x279.png
    147.7 KB · Hit: 342
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859