Note 11 pro/note 10pro ?

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar 8-9 k bütçem var biraz araştırdım note 11 pro almayı düşünüyorum ama sizlere danışmak istedim incelemelere göre note 10 pro alın diyorlar ama bazı kişilerde note 10 pro eski telefon diyor hangisini almalıyım?..

arkadaşlar 8-9 k bütçem var biraz araştırdım note 11 pro almayı düşünüyorum ama sizlere danışmak istedim incelemelere göre note 10 pro alın diyorlar ama bazı kişilerde note 10 pro eski telefon diyor hangisini almalıyım?..
Note 10 pro çok daha iyi

Note 11 pro kötü telefon değil ama o fiyata alınmaz. 10 pro cok cok cok daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki sürüm olarak eski diyorlar sıkıntı çıkmazmı
Sadece 1 sene önce guncelleme desteği bitecek o kadar. Senin icin o kadar cok onemliyse guncelleme almak, 11 i alabilirsin. Ama o parayi asla haketmiyor

10 pro tekler.

Note 11 pro kötü telefon değil ama o fiyata alınmaz. 10 pro cok cok cok daha iyi

Sadece 1 sene önce guncelleme desteği bitecek o kadar. Senin icin o kadar cok onemliyse guncelleme almak, 11 i alabilirsin. Ama o parayi asla haketmiyor
aslında amacım oyun değil sosyal medya vs. düşük gb oyuunlar /pubg oynamıyorum) yinede 10 pro dimi

aslında amacım oyun değil sosyal medya vs. düşük gb oyuunlar /PUBG oynamıyorum) yinede 10 pro dimi
Knk zaten mesele oyun degil. Kamerası bile note 9 pro dan bi tik kötü video konusunda. 4k cekemiyor 11 pro. Benim tel 9 pro. 1080@60 4k@30 cekebiliyorum

Knk zaten mesele oyun degil. Kamerası bile note 9 pro dan bi tik kötü video konusunda. 4k cekemiyor 11 pro. Benim tel 9 pro. 1080@60 4k@30 cekebiliyorum
Yanlis hatirlamiyorsam 1080@30 cekiyor 11 pro

10 Pro sadece şarj hızı yanından güçsüz kalıyor diğer yönden daha iyi

120hz de oyun oynar sürekli ekran açık olursa hiç bir telefon dayanmaz bir güne, yakınlık sensörünü farketmedim.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,067
Üyeler
193,243
Son üye
CeLqe
Geri