tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
- Bütçe
- 12500
Sorum şu hangisi daha iyi telefon ?
Benim için batarya ve kamera önemli olan.
TR'den mi alınacak cihaz yoksa yurtdışı mı?Sorum şu hangisi daha iyi telefon ?
TRTR'den mi alınacak cihaz yoksa yurtdışı mı?
https://www.epey.com/akilli-telefon...mi-note-12-pro-4g_redmi-note-12-pro-5g-256gb/ bu linkten detaylı olarak ve size göre önemli kriterleri karşılaştırabilirsiniz hocam ana hatları ile ben yine de söyleyeyim biri 5G destekli biri 4G destekli ve PRO 5G'de 58mp kamera ve OIS (Optik görüntü sabitleyici) varken 4G versiyonunda 108mp kamera var ama OIS yok. işlemci olarak ise 5G daha üstün 4G'ye göre.
Telefoncuda karşılaştırdım 5g kamerası çöp redmi 9t daha iyi 5g nin kamera karıncalı çekiyor hafif isikda4g olan bildiğiniz süslü Note 10 pro . 5g modeli çok daha iyi
Benim için kamera daha önemli4g ve 5g modelleri arasında işlemci farkı da var. alacaksanız 5g modelini alın derim
O cihaz sorunludur büyük ihtimalle. Elimde hem Note 10 pro hem Note 12 pro 5g var . 12 pro 5g , 10pro ya göre çok daha iyi kalite sunuyorTelefoncuda karşılaştırdım 5g kamerası çöp redmi 9t daha iyi 5g nin kamera karıncalı çekiyor hafif isikda
12 pro 5g kamerasında Sony İMX766 bulunduruyor tıpkı mate X3 , X5 , oneplus 10t , rog phone 7 ultimate gibi amiral gemisi cihazlarda olduğu gibi.Benim için kamera daha önemli
Bu markaları hiç ama hiç almayı istemiyorum nedenini bende bilmiyorum pek güvenilir değil gibi markarealme gt2 12/256, poco f4 6/128, tecno camon 20 pro 5G 8/256 bakılabilir.
Bu markaları hiç ama hiç almayı istemiyorum nedenini bende bilmiyorum pek güvenilir değil gibi marka