Note 20 vs. S20 Plus vs. S20 Ultra

Altunsoy

80+
Reaksiyon skoru
56
Merhaba arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ancak karar veremedim telefonlar şu şekilde
Samsung galaxy s20 plus 8.200
Samsung galaxy s20 ultra 10.000
Samsung note 20 7.800
Hangisini almalıyım çoğu özellikleri birbirine benzer ancak s20 ultra al diyen olacaktır 2 bin lira fark verip almaya değer mi?
Not: o paraya başka telefon alabilirsin diyecekler yazmasın lütfen, oyun oynamayacağım
Telefondan anlayan yazsın sebebiyle birlikte kronik sorunları varsa belirtsin veya eksiklerini ve artılarını söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ancak karar veremedim telefonlar şu şekilde
Samsung galaxy s20 plus 8.200
Samsung galaxy s20 ultra 10.000
Samsung note 20 7.800
Hangisini almalıyım çoğu özellikleri birbirine benzer ancak s20 ultra al diyen olacaktır 2 bin lira fark verip almaya değer mi?
Not: o paraya başka telefon alabilirsin diyecekler yazmasın lütfen
Telefondan anlayan yazsın sebebiyle birlikte kronik sorunları varsa belirtsin veya eksiklerini ve artılarını söylerseniz sevinirim
Üçünde de kronik sorunlarıyla (pili çok hızlı bitirme, çok ısınma, düşük oyun performansı) bilinen Exynos 990 var. Üçünü de önermem şahsen. Samsung alacaksan S21 lere bak en azından.

Üçünde de kronik sorunlarıyla (pili çok hızlı bitirme, çok ısınma, düşük oyun performansı) bilinen Exynos 990 var. Üçünü de önermem şahsen. Samsung alacaksan S21 lere bak en azından.
Onlara baktımda fiyatlar cok yüksek normal s21 alamam çünkü şuanda kullandığım telefon büyük o ufak kalır diye alışamam tuhaf gelir diye şuanki kullandığım telefon (a70) boyutlarında bir şeyler arıyorum

Onlara baktımda fiyatlar cok yüksek normal s21 alamam çünkü şuanda kullandığım telefon büyük o ufak kalır diye alışamam tuhaf gelir diye şuanki kullandığım telefon (a70) boyutlarında bir şeyler arıyorum
O zaman bence ya S21+ için bütçeyi biraz zorlayın ya da bütçenizin altına S20 FE Snapdragon versiyonu alın.

Exynos 990 bulunan modellerin hepsinde benzer şikayetler var, hatta Snapdragon işlemcili (Amerikada ve Çin’de satılan) S20 Ultranın işlemcinin görüntü işleme yeteneği yüzünden ülkemizde satılan modelden kamera kalitesi olarak bile üstün olduğu görülüyor…

(iphone düşünebilirsin) S21 bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,471
Üyeler
191,112
Son üye
dencha
Geri