Note 8 Pro PUBG Ping Sorunu

EnesCan

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar sabahta forum açtım ama çözüme ulaşamadım pubg mobile oynuyorum oynarken 1 sn kasma oluyor ve sonra adam geliyor pingim
80-120 civarında pu pingtenmi kaynaklanıyor acaba?

Pingten dolayı olabilir

Arkadaşlar sabahta forum açtım ama çözüme ulaşamadım pubg mobile oynuyorum oynarken 1 sn kasma oluyor ve sonra adam geliyor pingim
80-120 civarında pu pingtenmi kaynaklanıyor acaba?
pigden kaynaklı olabilir kardeşim kendi internettini aç birdaha dene

telefon sıcaklığından oluşabilir ama oyunda problemli

Kendi internetim Turkcell 4.5g ama yine oluyor
Guncellemeden sonra olmaya başladı.
tekrar yüklemeyi dene bence güncelleme sırasında net felan gitmiş olabilidr o da değilse oyunun önbellek verilerini temizle ve tekrar başlat

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar yüklemeyi dene bence güncelleme sırasında net felan gitmiş olabilidr o da değilse oyunun önbellek verilerini temizle ve tekrar başlat

Son düzenleme:
tekrar yüklemeyi dene bence güncelleme sırasında net felan gitmiş olabilidr o da değilse oyunun önbellek verilerini temizle ve tekrar başlat yada yeniden yükle internetinde pingin arasındada bir bağ vardır internetinide kontrol et istersen kardeşim....

tekrar yüklemeyi dene bence güncelleme sırasında net felan gitmiş olabilidr o da değilse oyunun önbellek verilerini temizle ve tekrar başlat yada yeniden yükle internetinde pingin arasındada bir bağ vardır internetinide kontrol et istersen kardeşim....
İnternetten dolayı adam yakında olunca takılma olabilirmi?

Geri