NOTHİNG CMF BUDS PRO 2 1999 TL

Çok merak ettim hangi kulaklığın basslarını daha çok beğendiniz ben de bu forumda önerilen o fiyat bandında birkaç kulaklık denedim ama kulaklıklar genel olarak kötüydü. Bası güçlü değildi ama yutulmuş uğultulu bir bası olduğunu hatırlamıyorum
Baseus ma10 daha iyi ama kulak yapısı herkese uymuyor tek sorunu o

Kulaklık aşırı iyi. Kaçırmayın.

Rekabetçi fps oyunları için alınır mı.Gecikme değerleri nasıldır.Açıkçası kablolu kablosuz farketmez.Rekabetçi oyunlarda kullanabileceğim ve sesi düzgün veren bir kulakiçi kulaklık arıyorum.

Yok hocam bende hem cmf buds pro 2 hem qcy ailybuds pro+ var.
JBL tune flex var elimde onla karşılaştırırsak hangisi daha iyi özellikle müzik ve anc aktif gürültü engellemesi konusunda

JBL tune flex var elimde onla karşılaştırırsak hangisi daha iyi özellikle müzik ve anc aktif gürültü engellemesi konusunda
Silikonsuz modeller, silikonlular gibi gürültüyü iyi kesemiyor. Bence qcy ailybuds pro+ yı al ldac ve hifi ses kalitelisi olanı.

geçen hafta almıştım süper bassları gereksiz aşırı fazla defaultta bile ama ben bass seven biri olarak mutluyum basslardan saçma frekans sesleri gelmiyor. genel olarak iyi yanlarını yazmaya üşendim kötüleri yazcam

1. gpt entegrasyonu var ama sadece nothing telefonlarda benim için -1
2. malzame kalitesi kötü gibi beğenmedim. aşırı plastik ve ilk aldığımda plastik kokusu vardı ağır sonradan gitti.
3. kutudaki dial buton bazen cebe koyarken ses arttırma veya azaltma yapıyor bazen ama.

genel olarak baya memnunum jbl 520bt ve wave buds 2 ye göre ben beğendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,772
Üyeler
184,496
Son üye
HildazDT
Geri