Neler Yeni

Nothing Ear (a) 3499₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Poyraz
markanın ekosistemini kuracak olanlar için 3900 göze çok gelmez, fakat objektif olarak bakarsak evet biraz pahalı 3000-3500 bandında alınabilir.

Baseus Bowie 35 TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Siyah​

kuzenimde bu var hayvan gibi ses var çok iyi buda alına bilir belki

sirefeee

80+
Nothing ear 2 nin arkadaşında dediği gibi ses kalitesi güzel ama anc gerçekten parasına göre zayıf kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mustafa
bu bütçe de daha iyisi var mı? Kablolularda dahil

bananajoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed
Sadece benim mi başıma geldi bilmiyorum ama ear 2 kullanmıştım ,5-6 ay geçmeden bir sol tarafın ses seviyesi azaldı , garantiye sordum su almıştır garanti kapsamında değil dedi , neyse o şekilde kullanmaya devam edeyim dedim 1 yıl civarı zaman geçmişken farklı zamanlarda iki kulaklığında dış tarafındaki şeffaf taraf çıktı kullanamadım çöp oldu, ses kalitesi, şekli vs en ufak lazım yok bu arada diğer yorumlarda da benimle aynı şeyi yaşayan kimseyi görmedim

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Sadece benim mi başıma geldi bilmiyorum ama ear 2 kullanmıştım ,5-6 ay geçmeden bir sol tarafın ses seviyesi azaldı , garantiye sordum su almıştır garanti kapsamında değil dedi , neyse o şekilde kullanmaya devam edeyim dedim 1 yıl civarı zaman geçmişken farklı zamanlarda iki kulaklığında dış tarafındaki şeffaf taraf çıktı kullanamadım çöp oldu, ses kalitesi, şekli vs en ufak lazım yok bu arada diğer yorumlarda da benimle aynı şeyi yaşayan kimseyi görmedim
Reddit'te de birkac kullanici kulaklik kapaginin cikmasindan sikayetci olmus, ilk Ear ve Ear(2) serilerinde yaygin bir sorun:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Rüveyda Akın
Bende Airpods Pro 2 de var Nothing Ear (2) de. Açık ara (2)'nin ses kalitesi daha iyi ancak gürültü engelleme performansı AP2'ye göre cidden çok kötü. Bu konudaki gürültü engellemede nasıldır diye merak ediyorum, iyiyse alabilirim.
Gürültü engelleme konusunda Samsung Buds FE bile mükememl bir iş çıkartıyor bu derece paralar dökme eğer aradığın aktif gürültü engellemeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,174
Üyeler
165,479
Son üye
SFurkan00
Top Bottom