Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
iphone 14 var satıp buna mı geçsem napsam :D Pili ne kadar gidiyo acaba bi problem yaşatır mı bilemedim

1 günü rahat çıkarıyor, iPhone 14ten daha iyi olduğu kesin pil konusunda 😀 bir problem yaşamazsın hocam gayet stabil bir cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

google drive ve fotoğraflar varken 256 gb nasıl doluyor bilemedim valla, millete 1 tb bile yetmiyor, arşiv mi tutuyorlar acaba :)
Onu bende anlamış değilim 😅 MP3 arşivi tutuyorlar desem Spotify ve YouTube music var.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,754
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
1 günü rahat çıkarıyor, iPhone 14ten daha iyi olduğu kesin pil konusunda 😀 bir problem yaşamazsın hocam gayet stabil bir cihaz

Onu bende anlamış değilim 😅 MP3 arşivi tutuyorlar desem Spotify ve YouTube music var.
Manita olunca fotoğraf çekiyosun ediyorsun, video çekiyosun. O galeri bi şişiyo görüyosun :D

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,754
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
tabi gençler yoğun :) sende haklısın.
2A mı bu mu sence? Yani öyle telefondan pek bi beklentim yok benim tek beklentim sarjı çok gitmesi :D Yaş 30 olunca artık ne oyun ne bişi. Akıcı olsun düzgün olsun basit olsun yeter

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
çok lafı dönüyor bu telefonun. kötü de durmuyor gerçekten denemek istedim çok övüldü

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
2A mı bu mu sence? Yani öyle telefondan pek bi beklentim yok benim tek beklentim sarjı çok gitmesi :D Yaş 30 olunca artık ne oyun ne bişi. Akıcı olsun düzgün olsun basit olsun yeter

2a 5000 mah, np1 4500 mah hocam çok bir fark yok.2a daha uzun süre güncelleme alacak. eğer güncellemeler önemli diyorsan 2a, eğer değil diyorsan np1 alabilirsin.ikiside çok akıcı.

çok lafı dönüyor bu telefonun. kötü de durmuyor gerçekten denemek istedim çok övüldü

o zaman şimdiden hayırlı olsun hocam.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,930
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Y K

saklıköy reklamını tutuyorlar galiba :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
fiyat güzel de hediye kılıfı yok hepsiburada da orjinal hediye kılıfı da veriyorlar. ama 12500 e alınır 128 liği 12900 diğer mağazalarda
ama belki yılbaşında güzel bir indirim yaparlar

Top Bottom