hocam bi de 12 ram mi 8 ram mi almak daha mantıklı fiyatına göre2 içlerinde en güçlüsü, 2a en yenisi. Hepsi tatmin edecektir hocam. Çok kağıt üzerindeki verilere bakmamak lazım cihaz o kadar stabilki her türlü çok akıcı kalıyor.
hocam bi de 12 ram mi 8 ram mi almak daha mantıklı fiyatına göre2 içlerinde en güçlüsü, 2a en yenisi. Hepsi tatmin edecektir hocam. Çok kağıt üzerindeki verilere bakmamak lazım cihaz o kadar stabilki her türlü çok akıcı kalıyor.
samsung s24 fe de fiyatına göre iyi ama telefona çok para da vermek istemiyorum hızlı olsun kamerası iyi olsun yeter o yüzden bu telefon da kaliteli işimi görür diye düşünüyorum 2a modeli de var aklımda ama malzeme kalitesi ve kamerası daha aşşağıda galiba bir de tasarımı çok hoşuma gitmiyor ama bakalım sipariş geçeceğim biraz beklemedeyim belki yılbaşı gecesi bir indirim olur
Hocam ben 8 modelini kullanıyorum şimdiye kadar hiç ekstra ram e ihtiyaç duymadım. Telefonun içerisinde Samsung, Xiaomi vs cihazlarda bulunan bloatwareler olmadığı için cihaz ekstra performansa, ram e vs gerek duymuyor. Bak içerisinde bulunan ekstra uygulamalar bunlar, birde alta inip Xiaomi ninkilere bak.samsung Xiaomi nın 2 katıdır.hocam bi de 12 ram mi 8 ram mi almak daha mantıklı fiyatına göre
Hepsiburada haricinde taksitle alma yöntemi var mı?
turktelekomda 14 e gormustum 2 gun onceTelefon kovalıyoruz bizde anneme a35 13.5 idi geçen ay şuan 15-16 vs diyorlar umarım bir indirim daha olur.