Neler Yeni

🔥İndirim Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
murat
2 içlerinde en güçlüsü, 2a en yenisi. Hepsi tatmin edecektir hocam. Çok kağıt üzerindeki verilere bakmamak lazım cihaz o kadar stabilki her türlü çok akıcı kalıyor.
hocam bi de 12 ram mi 8 ram mi almak daha mantıklı fiyatına göre

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp TC
samsung s24 fe de fiyatına göre iyi ama telefona çok para da vermek istemiyorum hızlı olsun kamerası iyi olsun yeter o yüzden bu telefon da kaliteli işimi görür diye düşünüyorum 2a modeli de var aklımda ama malzeme kalitesi ve kamerası daha aşşağıda galiba bir de tasarımı çok hoşuma gitmiyor ama bakalım sipariş geçeceğim biraz beklemedeyim belki yılbaşı gecesi bir indirim olur

1 ve 2 nın tasarımı daha hoş bencede ama 2a da kötü sayılmaz. ben 2a kullanıyorum çok memnunum. Kafanıza takılan şeyler varsa sorabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bi de 12 ram mi 8 ram mi almak daha mantıklı fiyatına göre
Hocam ben 8 modelini kullanıyorum şimdiye kadar hiç ekstra ram e ihtiyaç duymadım. Telefonun içerisinde Samsung, Xiaomi vs cihazlarda bulunan bloatwareler olmadığı için cihaz ekstra performansa, ram e vs gerek duymuyor. Bak içerisinde bulunan ekstra uygulamalar bunlar, birde alta inip Xiaomi ninkilere bak.samsung Xiaomi nın 2 katıdır.

Top Bottom