Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Yazılımı nasıl? Android güncellemesi kaç yıl alır? Bende poco var. Bir yıl sonra pusulası haritalarda çalışmaz oldu.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
BYsimiti
Kaç sene daha gidecek? 5 sene demi
android 15 7 yıl uygulama desteği sürebilir android 8li telde her uygulama var oda uzun sene gider olmadı rom atarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımı nasıl? Android güncellemesi kaç yıl alır? Bende poco var. Bir yıl sonra pusulası haritalarda çalışmaz oldu.
hacı yazılım güzel ytde baksan hafif gereksiz uygulama yok param olursa alacam bende

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Yusuf Bahadır
Telefon müthiş. Amazondan babam için aldım yakın zamanda 12900TL’ye. Fiyatına göre çok beğendim. Kendim iphone 15 kullanıyorum. İnananın aradaki fiyat farkına değecek hiç bir durum yok. Hatta ekran 120 hz daha akıcı geldi bana. Allah affetsin

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Telefon müthiş. Amazondan babam için aldım yakın zamanda 12900TL’ye. Fiyatına göre çok beğendim. Kendim iphone 15 kullanıyorum. İnananın aradaki fiyat farkına değecek hiç bir durum yok. Hatta ekran 120 hz daha akıcı geldi bana. Allah affetsin
iphone 14üm var satıp buna geçicem valla :D

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Yusuf Bahadır
iphone 14üm var satıp buna geçicem valla :D
Hocam allah göstermesin ama paraya ihtiyacım olsa ve elimdeki telefonu satmak durumunda kalsam inan tercihim bu telefon olurdu 😂 iphone sadece güvenli geliyor bana. Dün kuzenim ben babam biraz gezdik. Babam video çekmiş izletti. Kuzenimde iphone 14 pro var. İkimizde şaşkın şaşkın bir videoya baktık bir telefonun fiyatına utanıp karşılaştırmadık. İphoneden iyi diyemem. Ama fiyat performans olarak iphoneyi ters kapatır düz şarja sokar diyebilirim sansürlüce 😂

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp TC
Bitmeden alın bence fiyat çok iyi

Top Bottom