Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Widevine L1 sertifikası yok. Netflix de sadece düşük çözünürlüklü videolar izlersiniz. YouTube'da hdr çalışmıyor, çünkü sertifikası yok.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Widevine L1 sertifikası yok. Netflix de sadece düşük çözünürlüklü videolar izlersiniz. YouTube'da hdr çalışmıyor, çünkü sertifikası yok.
Başka dezavantajları var mı peki

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
Nothing Phone 1 ile gece çekimi yapılmış fotoğraf ve video paylaşmışlar. Kalitesi çok iyi.Kamera konusunda ikilemde olanlar bir göz atsın bence.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Nothing Phone 1 ile gece çekimi yapılmış fotoğraf ve video paylaşmışlar. Kalitesi çok iyi.Kamera konusunda ikilemde olanlar bir göz atsın bence.

Widevine L1 sertifikası yok mu hocam

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
Widevine L1 sertifikası yok mu hocam

Olayın nothing in bloatware politikası ile alakası var hocam, telefonların içerisine yüklü olarak gelen Netflixlerde sadece widevine l1 sertifikası mevcut. Sonradan yüklenen hiçbir cihaz hdr ı desteklemiyor

Nothing de bloatware e karşı olduğu için telefonun içerisine Netflix yüklü şekilde göndermiyor cihazlarını.

Konuyla ilgili nothing in verdiği cevaba ekteki görüntüden ulaşabilirsiniz.

Bence bu kadar olumlu şeyin arasında bir tek buna takılacağını sanmıyorum kimsenin.

Son düzenleme:

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
BYsimiti
Olayın nothing in bloatware politikası ile alakası var hocam, telefonların içerisine yüklü olarak gelen Netflixlerde sadece widevine l1 sertifikası mevcut. Sonradan yüklenen hiçbir cihaz hdr ı desteklemiyor

Nothing de bloatware e karşı olduğu için telefonun içerisine Netflix yüklü şekilde göndermiyor cihazlarını.

Konuyla ilgili nothing in verdiği cevaba ekteki görüntüden ulaşabilirsiniz.

Bence bu kadar olumlu şeyin arasında bir tek buna takılacağını sanmıyorum kimsenin.
çok büyük sorun değil ilerde eklenebilir güncelleme ile bu fiyata orta üst tel alıyorsun mis

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
çok büyük sorun değil ilerde eklenebilir güncelleme ile bu fiyata orta üst tel alıyorsun mis
Güncelleme ile eklenemez. Ancak donanımsal olarak eklenebiliyor. Ben vivo almadan çok gidip gelmiştim ama telefondan içerik tüketmeyi seven biri olarak vazgeçmiştim zira düşük çözünürlüklü içerik tüketmek konforu çok etkileyen bir unsur. Diğer yanlarıyla güzel cihaz. Alanlar güle güle kullansın.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
ben bu telefonun rom desteğinin bittiğini sanıyordum unofficial olarak los 21 devam ediyormuş
tabi official destek başka ama bilseydim alırdım herhalde

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
ben bu telefonun rom desteğinin bittiğini sanıyordum unofficial olarak los 21 devam ediyormuş
tabi official destek başka ama bilseydim alırdım herhalde

rom yapan epey geliştirici var.

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp TC
İndirimler devam edecek, takipte kalın

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
nothing'de çalışmıyorum da indirim konusunda önceden bilgi edinebiliyorum. Ayrıca nothing ile ilgili her şeyi takip ediyorum :)

Sizde var mı nothing?
12.300 den aldim nothing1 ama baska bi urunu daha f/p ilacaksa iade edeyim baska alayim 😂

Top Bottom