🔥İndirim Nothing Phone 1 9.999TL

eskidi ama alınır mı sence anneme almayı düşünüyorum pil ve güncelleme korkutuyor
Vay be ilk çıktığında 15 bine aldım, şu an da ondan yazıyorum. İkonik bi model idi, yeni modellerle bozdular bence.

Arka kamerasi malzeme kalitesi açısından vs 10 numara telefon ancak 1) ön kamera kötü 2) Whatsappdan fotoğraf atarken donma sorunu var çektiğiniz fotoğraflar (eğer Whatsappdan çekerseniz) 3-5 sn sonra hazır oluyor (sadece ilk resim) bi süre yapmıyor sonra gene yapıyor vsvs. Bunlar sizin için problem değilse 10 numara tel kendisi

n11 güvenilir mi? ki. kendi satmıyor sonuçta satıcıalrı farklı

eskidi ama alınır mı sence anneme almayı düşünüyorum pil ve güncelleme korkutuyor
Valla fiyat olarak çok iyi şu an kardeşim, güncelleme düzenli alıyor şu an nothing'den ama Android alıyor mu ya da alacak mı bundan sonra emin değilim. Pili biraz az kalabilir. Arayüz ve tasarım olarak biraz gençlere hitap eden bi model bence, anne telefonu olarak daha büyük pilli, kullanımı kolay Samsung bakmanı tavsiye ederim, fiyat olarak yakın fiyatlara çok güzel modelleri var Samsung'un, ben de hem anneme hem babama Samsung almıştım.

2A modelini 128 GB modeli kullanıyorum hafıza genel olarak yetiyor yetmez ise Google One alıyorsun 49 liraya mis gibi alanın oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri