Neler Yeni

Nothing Phone 1 alinir mi?

disguise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet yildirim
Merhaba bir suredir. 15k altında olan bir telefon arayisindayim. ve Nothing phone 1'i kesfettim sizce bu fiyata bunu tercih etmem okey mi

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
HasHoca
Merhaba bir suredir. 15k altında olan bir telefon arayisindayim. ve Nothing phone 1'i kesfettim sizce bu fiyata bunu tercih etmem okey mi
O kadar param olursa direk gidip tereddüt etmeden alacağım bir cihaz .

MoonWalk

80+ Bronze
Alınabilir. Eski olması sorun değil, Android tarafında uygulamaların sürüm kapasitesi belli, çok eski cihazlar bile hâlen kullanılır durumda. Güvenlik güncelleştirmesi konusu da, kullanımda sorun olmadığı sürece açık oluşturmaz cihazda. Hem SoC iyi hem de ana kamera, diğer kısımları da fiyatının karşılığı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,123
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Alınır. arkada ki ışığı çok hoşuma gidiyor

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Sercan SAYİT
Nothing Phone serisinin hepsinde fiyat düşmesi gerekiyor. 2a plus çok geç geldi ülkemize, daha 2a stokları var ki 1a stokları bile bitmedi, şimdi 3a ve 3a pro modelleri gelecek. Fiyat kırmadıkları sürece depoda ürünler beklemeye devam edecek.

disguise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet yildirim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nothing Phone serisinin hepsinde fiyat düşmesi gerekiyor. 2a plus çok geç geldi ülkemize, daha 2a stokları var ki 1a stokları bile bitmedi, şimdi 3a ve 3a pro modelleri gelecek. Fiyat kırmadıkları sürece depoda ürünler beklemeye devam edecek.
yakın zamanda düşecek gibi mi? pek sanmıyorum. ve biraz daha arastirdim 2a dusunuyorum simdi cok kararsizim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Sercan SAYİT
yakın zamanda düşecek gibi mi? pek sanmıyorum. ve biraz daha arastirdim 2a dusunuyorum simdi cok kararsizim
Düşeceğini sanmıyorum çünkü ithalatçı firma biraz burnu havada, fiyatları yüksek tutuyor, uzun vadede de düşürmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,003
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom