Bunu düşünüyorum fakat biraz tuzlu = Nothing 45W,
Ya da = Spigen 35W
Cihaz 33W başka adaptör öneriniz varsa önerir misiniz?
Ya da = Spigen 35W
Son düzenleme:
440TL gibi bir fark var aradaorijinal olan
14 bin lirayı çöpe atmak istemezsiniz diye düşünüyorum.440TL gibi bir fark var arada
kesinlikle orjinal olan. telefona işkence etmeyin.440TL gibi bir fark var arada
doğrudurda spigeni kötüleyen görmedim pek14 bin lirayı çöpe atmak istemezsiniz diye düşünüyorum.
peki haklısınız ısınma sorununu duymuştum aslında spigeninkesinlikle orjinal olan. telefona işkence etmeyin.
kötüleyen olmasa bile her zaman orijinal şarj aleti kullanındoğrudurda spigeni kötüleyen görmedim pek
içinden şarj aleti çıkmıyorsa, telefonu ona göre ayarlayıp koruması lazım. ben dandik 35w alsam da işimi görmesi gerek. şarj aleti çıkmaması büyük saçmalıkkötüleyen olmasa bile her zaman orijinal şarj aleti kullanın
O kısım doğru fakat dandik kısmına katılmıyorumiçinden şarj aleti çıkmıyorsa, telefonu ona göre ayarlayıp koruması lazım. ben dandik 35w alsam da işimi görmesi gerek. şarj aleti çıkmaması büyük saçmalık
1k verilmez bence şarj aletine, 300 400 e çözülebilmesi gerekir her şey çok pahalı malesefO kısım doğru fakat dandik kısmına katılmıyorum
telefonu önerir misiniz ben de almayı düşünüyorumBunu düşünüyorum fakat biraz tuzlu = Nothing 45W,
Ya da = Spigen 35W
Baseus kullanıyorum ve çok memnunum. Satın alalı 2 yıl oldu tık demediBunu düşünüyorum fakat biraz tuzlu = Nothing 45W,
Ya da = Spigen 35W