Neler Yeni

Nothing Phone 2 (3 TAKSİT) 26.824TL Prime fırsat

Reyconjeff

80+ Bronze
1 senedir kullanıyorum f/p. Tek eksiği e-sim yok ve sürekli yurtdışına çıktığım için şuan satmak durumundayım. Piyasada ki aynı fiyatlı ürünlerin çok üzerinde olduğunu düşünüyorum.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cihan Mert Karagöz
Bence en büyük artısı diğer modeller gibi zart zurt uygulamaları yok. Xiaomide kendi arayüzünde reklam çıkıyor. Samsungta yok şu uygulama yok bu uygulama bide yurt dışına gönderiyoruz he verileri. Adamlar saf android içine bi kamera koyup gönderiyo

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Burak B
Cep telefonlarına taksit nasıl mümkün oluyor anlamadım ?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
S24 FE dahi iyi bir tercih olur gibi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
babama düşünüyorum hangisi arada farklar ne
Babanız kullanacak ise samsung zaten daha iyi olur hem bilinen bir arayüzü var. Babalar zırt pırt telefonda değiştirmez. 7 yıl güncel kalacak s24 fe, işlemcisi daha güncel cihaz daha yeni bir cihaz. kamera zaten daha iyi, suya toza daha dayanıklı. ekranı daha iyi ve dayanıklı. Nothing tek artısı bence bellek ve ram daha yüksek olması, o da baban kullanacağı için 512 zaten gereksiz kalır diye düşünüyorum.

kumbulali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali Kumbul
Sevgili arkadaşlar buradaki ana fırsat 3 taksit oluşu. Telefonlarda taksit biliğiniz üzere yasak ama amazon bu koyduğum linkte taksitli olarak koymuş ürünü. Üstelik fiyatı da piyasanın altında. Karşılaştırma yaparken taksit mevzusunu unutmayın. Peşin alacak arkadaşlara iyi forumlar.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Telefonu sadece kağıt üstünde değerlendirmeyin ,stok android çok fark ediyor. Kamera olarak gayet güzel cihaz.
Bu fiyatlara bulursanız S23 alın yoksa bu cihazı alın. Androidin iphone gibi bir cihaz kendisi.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Yiğit
Telefonu sadece kağıt üstünde değerlendirmeyin ,stok android çok fark ediyor. Kamera olarak gayet güzel cihaz.
Bu fiyatlara bulursanız S23 alın yoksa bu cihazı alın. Androidin iphone gibi bir cihaz kendisi.
2. el satışı nasıl bu telefonun ya da genel olarak markanın satışı

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berker Mısırlıoğlu
nothing phone tasarımı vs arayüzü güzel telefon ama alınabilirliği olduğunu düşünmüyorum. Ne kamerası iyi ne de işlemcisi. Bunun yerine 2k daha ucuza s24fe alınabilir rami düşük ama işlemcisi tur attırır ve 7 yıl güncellemesi var, muhtemelen daha uzun ömürlü olur. bu fiyata s24fe varken de s23 de kesinlikle önermem, s24fe her şekilde önde s23'ten boşa harcamayın paranızı s23 devri bitti. samsung sevmeyenler honor 200 pro bakabilir 3k daha pahalı ama en azından ram, kamera, işlemcide önde. Güncel fiyatları da şu şekilde s24fe: 24.6k, honor200pro: 30k, np2: 26.8k

Top Bottom