❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Dostlar vergi indirimine giriyor mu şimdi bu cihaz. Konuyu açan arkadaş girmediğini söylemiş. Bi arkadaş da faturasını atmış. Kesin bir bilgisi olan var mı, güncellenelim dostlar.

Dostlar vergi indirimine giriyor mu şimdi bu cihaz. Konuyu açan arkadaş girmediğini söylemiş. Bi arkadaş da faturasını atmış. Kesin bir bilgisi olan var mı, güncellenelim dostlar.
Eger indirim ile alınır faturaya kılıf yansitilmaz ise girmemesi için bir sebep göremiyorum ama yine de şans işi.

Çok eski cihaz, güvenlik güncellemesi 8 ay sonra bitecek ve güvenlik açığı olursa yama gelmeyecek.
2022'ye eski diyeni de ilk kez görüyorum. Bak sana güzel bir şekilde anlatayım bu fiyat bandındaki cihazlara bakarsan Helio G81,G91 hiç yoksa Helio G99,Helio G100 işlemcili cihazlar bulursun ama eski denilen cihazdaki işlemciye bak bir de Nothing Phone 1'deki işlemciye bak. Sadece işlemci mi ekran,kamera açısından da rakiplerine göre iyi bir durumda.

Arkadaşa 9499dan faturalandırmışlar ama yararlanabilmek için faturada kılıf olmaması lazım. Arkadaş mail atıp faturayı düzenlemelerini istemiş. Eğer düzenlerler ise vergi indirimden faydalanabilir. Evofone faturada imei bilgisi,müşteri tc,satıcı vkn ye yer veriyo o yönden bi sıkıntı çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunlar anlamaz maalesef,bir argümanları var tutturmuşlar güncelleme almayacak diye.Elimdeki telefonu 3 yıl önce aldım bir sürü uygulamayı kullanabiliyorum hem de Android sürümü 1-2 sürüm geride olmasına rağmen.
Bende 2022de çıkmış s22 kullanıyorum ama ilk adığımdaki stabiliteyi çok arıyorum. telefon her güncellemede iyice sapıtıyo. One ui 6dan sonra hiç güncellemesydim diyorum bazen. Pederde s20fe var mesela. oneui6 kurulu s20fe, oneui8 kurulu s22den çok daha stabil çalışıyo şu an. Güncelleme mevzusunu gereksiz takıntı haline getirdiler

Son düzenleme:
Vergi indirimi için yerli olması şart değil mi emin misiniz?

@EDMIN hocam lütfen son durumu haber edersin ona göre eğer kesin vergi indirime giriyorsa ben de alıcam pazartesi günü. O kılıfı sen istemeden mi faturaya yansıtmışlar ne alaka?

NFC Özelliği yok sanırım bunda bilen var mı
Var hocam ben bugun baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: Bi öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Bana gelen faturada ürünün yanındaki kılıfta ayrıca faturalanmıştı ve 9999tl ödememe rağmen faturada 10.450tl olarak gözüküyordu. Çok sanmıyorum ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir
Nasıl kayıt olacağız

Screenshot_259.webp

5) Yurt dışından alınan cihazlara teknolojik cihaz desteği verilemez.

Bu telefon bu kapsama girmiyor mu? @EDMIN

Geri