Aynısını 3-4 saat önce bende yaşadım. Ama bende sadece bir uygulamanın adı değiştiği için problem yaşamadımmetin belgesi oluşturdum metin belgesinin adını değiştireyim derken 5 6 adet tane programın adını değiştirdim nasıl geri alırım eski adlarını getiririm yani çözümü ne??
Tek tek isimlerini yazmak dışında bir çözüm bilmiyorumdüzeltmenin yolu var mı acaba
Çözümü yok bence yani geri al diye bir şey olmadığına göre hatırlamıyormusun isimlerini yine aynı şekilde yazmetin belgesi oluşturdum metin belgesinin adını değiştireyim derken 5 6 adet tane programın adını değiştirdim nasıl geri alırım eski adlarını getiririm yani çözümü ne??
Sağ alttaki Legaue Of Legendsolay şu baksana
Sağ üstteki valorant heralde şey yapsana dosyalardan kurulu olduğu yeri bul ismi çıkar ordanolay şu baksana
E yaz hocam 1 dk sürmez bu mu sıkıntı ?tek tek yazcaz herhalde
ben böyle işin ya bir uygulama ad değiştiricem diye olana bak bi şunu düzeltemedim google earth ü kendim yazdı adı ne bunun böyle kaldı şu windowsun yüklediği google var yaSağ üstteki valorant heralde şey yapsana dosyalardan kurulu olduğu yeri bul ismi çıkar ordan
Mesaj otomatik birleştirildi:
E yaz hocam 1 dk sürmez bu mu sıkıntı ?
Hocam onun yolu var ben kendi kendime öğrendim sağ tık yenile yap olmazsa yaz bana anlatıcamben böyle işin ya bir uygulama ad değiştiricem diye olana bak bi şunu düzeltemedim google earth ü kendim yazdı adı ne bunun böyle kaldı şu windowsun yüklediği google var ya
microsoft edge sanırım
yaptım ama görüntüsü hayla böyle
Evet Microsoft Edgeben böyle işin ya bir uygulama ad değiştiricem diye olana bak bi şunu düzeltemedim google earth ü kendim yazdı adı ne bunun böyle kaldı şu windowsun yüklediği google var ya
microsoft edge sanırım
yaptım ama görüntüsü hayla böyle
görüntüsü nasıl düzelcek ya