şu anki fiyata mı aldınız yoksa daha once mı sıparıs verdinizBu sistemi aldım dün konu açmıştım zaten yine de fikrinizi almak istedim.NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
500-600 hocam.Bütçe nedir
22.400 e aldım hocam bugün.şu anki fiyata mı aldınız yoksa daha once mı sıparıs verdiniz
Bu sistemi aldım dün konu açmıştım zaten yine de fikrinizi almak istedim.NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam tek fark anakart galiba değil mi? 400 tl fark var kasalar arasında. Görmemiştim bunu.yaani bu da alınabilirdiEASTERGAMERS TV-E6 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
kalan paraya güzel bi ekipman alırdın ama aldığın sistem de ho
gerçi senin sistemin anakartı daha iyiymiş
Hayırlı olsun. Güzel bir sistem uzun yıllar üzmeden götürecektir.Bu sistemi aldım dün konu açmıştım zaten yine de fikrinizi almak istedim.NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
İnşallah hocam sağolun.Hayırlı olsun. Güzel bir sistem uzun yıllar üzmeden götürecektir.
bence attığım yerine kendi aldığın sistem daha mantıklıHocam tek fark anakart galiba değil mi? 400 TL fark var kasalar arasında. Görmemiştim bunu.
Haklısınız hocam. 400 tl için değerdi bence de.bence attığım yerine kendi aldığın sistem daha mantıklı
anakart diyip geçmemek lazım
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Sistemden memnun musunuz? Sistem hakkında görüşlerinizi ve kullanım tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?Haklısınız hocam. 400 TL için değerdi bence de.
Hocam sistemde bir sıkıntı yok ekran kartı serin çalışıyor. İşlemci 75 derecelere çıkıyor 80 de görür zorlasam fakat alanyada yaşıyorum. Onun dışında herhangi bir sıkıntım yok.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Sistemden memnun musunuz? Sistem hakkında görüşlerinizi ve kullanım tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
Genel olarak şunu anlıyorum sistemi aldığınız için gayet memnunsunuz ısı değerleri bulunduğunuz konum itibariyle sıcaklık gözlemlenebilir. Bir de extradan işlemci soğutucusu( sıvı olur, hava olur) olursa hiç bir sıkıntı yaşamadan gönül rahatlığıyla parasının hakkını veriyor anlamı çıkartıyorum. Tekrardan hayırlı olsun diliyorum güle güle, sağlıcakla kullanın. Sistemin oyun performansıyla alakalı herhangi bir video yüklerseniz benim gibi sistemi alacak insanlar da merakları giderilip gönül rahatlığıyla, aklımızda şüphe kalmayacak şekilde alabilir diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.Hocam sistemde bir sıkıntı yok ekran kartı serin çalışıyor. İşlemci 75 derecelere çıkıyor 80 de görür zorlasam fakat alanyada yaşıyorum. Onun dışında herhangi bir sıkıntım yok.