buldum hocam tamam 1 tane çıktı. 2.si nerde ?ben kullanıyorum çıkması lazım 2 tane aux typec nin çıktığı yerde bir bölme daha var oradan çıkıyor
çok iyi hem kalite olarak hem ses hem yazılımönerir misiniz nasıl kulaklık
dock un içinde diğeri önce içeri doğru hafif ittir sonra yukarı kaldır bu arada dikkat et onların yonleri var upper down diye yanlış takma !!buldum hocam tamam 1 tane çıktı. 2.si nerde ?
dockun içi boş hocam ?çok iyi hem kalite olarak hem ses hem yazılım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dock un içinde diğeri
kulaklığın içi ?dockun içi boş hocam ?
Tamam onu da buldum hocam. Şimdi sizden bir ricam olacak lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle kutudan 3 tane kablo çıktı resimlerini attım aşağı. hangilerini takacam bu birinci sorum. İkincisi ise sonar yazılımından hiçbir şey anlamadım bana biraz anlatır mısınız nasıl ayar yapacağımı çok rica ediyorum. kulaklık elimde boş boş bakıyorumkulaklığın içi ?
type-c den usb olanı dockun arkasındaki usb1 e takıcaksın eğer studio kalitesinde istiyorsan auxla kullanman gerekiyorTamam onu da buldum hocam. Şimdi sizden bir ricam olacak lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle kutudan 3 tane kablo çıktı resimlerini attım aşağı. hangilerini takacam bu birinci sorum. İkincisi ise sonar yazılımından hiçbir şey anlamadım bana biraz anlatır mısınız nasıl ayar yapacağımı çok rica ediyorum. kulaklık elimde boş boş bakıyorum
Hocam usb olandan 2 kablo çıktı hangisini takayim. foto attım bakar mısınız. Biri takılı diğeri ne anlamadım. Bir de 2 ucu jak girişli olan vartype-c den usb olanı dockun arkasındaki usb1 e takıcaksın
tamam diğer kablo güncelleme yaparken lazım oluyor kulaklıkla dock u aynı anda pc ye takman gerekiyor onun içinHocam usb olandan 2 kablo çıktı hangisini takayim. foto attım bakar mısınız. Biri takılı diğeri ne anlamadım. Bir de 2 ucu jak girişli olan var
iki ucu jak girişli olan ne işe yarıyor peki hocam ?tamam diğer kablo güncelleme yaparken lazım oluyor kulaklıkla dock u aynı anda pc ye takman gerekiyor onun için
eğer studio kalitesinde ses istiyorsan auxla kullanman gerekiyor khz leri falan değişiyor ama oyun için zaten kablosuz bağlantı gayet yeterliiki ucu jak girişli olan ne işe yarıyor peki hocam ?