nova pro wireless kullanan var mı ?

ben kullanıyorum çıkması lazım 2 tane aux typec nin çıktığı yerde bir bölme daha var oradan çıkıyor

kulaklığın içi ?
Tamam onu da buldum hocam. Şimdi sizden bir ricam olacak lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle kutudan 3 tane kablo çıktı resimlerini attım aşağı. hangilerini takacam bu birinci sorum. İkincisi ise sonar yazılımından hiçbir şey anlamadım bana biraz anlatır mısınız nasıl ayar yapacağımı çok rica ediyorum. kulaklık elimde boş boş bakıyorum

Ekler

• IMG_20240924_191713_401.jpg
    IMG_20240924_191713_401.jpg
    3.3 MB · Hit: 32
Tamam onu da buldum hocam. Şimdi sizden bir ricam olacak lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle kutudan 3 tane kablo çıktı resimlerini attım aşağı. hangilerini takacam bu birinci sorum. İkincisi ise sonar yazılımından hiçbir şey anlamadım bana biraz anlatır mısınız nasıl ayar yapacağımı çok rica ediyorum. kulaklık elimde boş boş bakıyorum
type-c den usb olanı dockun arkasındaki usb1 e takıcaksın eğer studio kalitesinde istiyorsan auxla kullanman gerekiyor

Hocam usb olandan 2 kablo çıktı hangisini takayim. foto attım bakar mısınız. Biri takılı diğeri ne anlamadım. Bir de 2 ucu jak girişli olan var
tamam diğer kablo güncelleme yaparken lazım oluyor kulaklıkla dock u aynı anda pc ye takman gerekiyor onun için

Geri