NUBIA Z60 Ultra 16/512 GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
NUBIA Z60 Ultra 16/512 GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne k

Yaanni on kamera istemeyen varsa bakabilir.![]()
NUBIA Z60 Ultra 16/512 GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr
Demin monitör konusu yayınlandığında altında kullanıcılar birikmişti hemen yorum yapmak için, bu ve diğer ZTE indirimine gelen pek yok. ''ZTE mi alınır'' diye kötülemeye gelen olmadı şu an veya farklı bir sebepten dolayı yazan.Yaanni on kamera istemeyen varsa bakabilir.
Birde kalın telefon.
Yaanni on kamera istemeyen varsa bakabilir.
Birde kalın telefon.
fiyatına göre müq telefon ama ön kamerdan çok bir şey beklemeyin.![]()
NUBIA Z60 Ultra 16/512 GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr
Zte kötü bir firma değil ama bakış açıları oyun odaklı.Demin monitör konusu yayınlandığında altında kullanıcılar birikmişti hemen yorum yapmak için, bu ve diğer ZTE indirimine gelen pek yok. ''ZTE mi alınır'' diye kötülemeye gelen olmadı şu an veya farklı bir sebepten dolayı yazan.
İşte insanımız bu telefonunda müq kameraya sahip olduğunu bilemiyor. Çoğu amiral gemisi ile kapışacak derecede kamerası var.(ön kamera hariç)Zte kötü bir firma değil ama bakış açıları oyun odaklı.
Bizim insanımız kamera sevdalısı.
O yüzden zte'yi beğenmiyorlar.
Biliyorum 1 sene kullandımİşte insanımız bu telefonunda müq kameraya sahip olduğunu bilemiyor. Çoğu amiral gemisi ile kapışacak derecede kamerası var.(ön kamera hariç)
hocam yazılım vesaire sizce nasıldı?Biliyorum 1 sene kullandım![]()
Saf Android'e benziyordu. Ben beğeniyordum ama başka telefon kullanmak için sattım.hocam yazılım vesaire sizce nasıldı?
Ön kamerası var kiYaanni on kamera istemeyen varsa bakabilir.
Birde kalın telefon.
Evet sadece var.Ön kamerası var ki