Hepsiburada’da 1070 tl ama değerlendirmesi yok, firmanın diğer ürünleri de aynı şekildeŞuan 1094 TL acaba alan arkadaş video attı mı beğendi mi
Hepsiburada’da 1070 tl ama değerlendirmesi yok, firmanın diğer ürünleri de aynı şekildeŞuan 1094 TL acaba alan arkadaş video attı mı beğendi mi
hocam ne kulaklıklar kullanıyorsunuz? Bende de o hastalık var çogu markanın üst seviye kulaklığını alıp sattım (oyuncu markalarının) hiçbirinden o kadar memnun kalmadım. Sizin tecrübeleriniz neler?yok hocam bende kulaklık hastalığı var biraz
bendeki kadar olamaz. en kötü kulaklığım 8000tl en iyisi 20bintl ortası 12binyok hocam bende kulaklık hastalığı var biraz
kanka 3 kulaklığım var. aranıza girdim ama :dhocam ne kulaklıklar kullanıyorsunuz? Bende de o hastalık var çogu markanın üst seviye kulaklığını alıp sattım (oyuncu markalarının) hiçbirinden o kadar memnun kalmadım. Sizin tecrübeleriniz neler?
kablolu tarafta en iyisi orbit s. orjinal adı audeze mobius. bi incele istersen. wirelessde audeze maxwellhocam ne kulaklıklar kullanıyorsunuz? Bende de o hastalık var çogu markanın üst seviye kulaklığını alıp sattım (oyuncu markalarının) hiçbirinden o kadar memnun kalmadım. Sizin tecrübeleriniz neler?
orbit s nasıl hocam? ondaki sürücüler garipti bayağı galiba boyutu vs. Bunlar arasından kullanmadığım orbit s, nova pro ve audeze. Audeze yi ses kartım olmadığı için alamıyorum (kulaklıktan pahallı vicdansızlar) öbürleride fazla pahallı...bendeki kadar olamaz. en kötü kulaklığım 8000tl en iyisi 20bintl ortası 12bin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 3 kulaklığım var. aranıza girdim ama :d
hyperx orbit s
nova pro wirelesss
audeze maxwell.
sizin gibi çoğu üst seviye modelleri kullandım ve beğenmedim.
g pro x
arctis 9
g733
cloud2 ve wirelesssi.
razere pek güvenmiyorum.
orbits 100mm manyetik sürücülü deli dehşet bişey ama kablolu. kafa takibi vs süper.orbit s nasıl hocam? ondaki sürücüler garipti bayağı galiba boyutu vs. Bunlar arasından kullanmadığım orbit s, nova pro ve audeze. Audeze yi ses kartım olmadığı için alamıyorum (kulaklıktan pahallı vicdansızlar) öbürleride fazla pahallı...
nova pro wirelessin konforu tartışılmaz okadar. ince ayar yapmasını bilirsen aç sonarı fıstık gibi. ben default olarak kullanıyorum. maxwell tartışmaya kapalıdır.orbit s nasıl hocam? ondaki sürücüler garipti bayağı galiba boyutu vs. Bunlar arasından kullanmadığım orbit s, nova pro ve audeze. Audeze yi ses kartım olmadığı için alamıyorum (kulaklıktan pahallı vicdansızlar) öbürleride fazla pahallı...
Hocam zaten sesi ön planda tutmak için kablolu hala iyidir ya. Kablosuz teknolojisi o hissi vermiyor. HS80, G733 gibi modellerde o tadı alamadım. HS80 iyidi gerçi hakkını yemiyim ama g733... Allah düşmanıma vermesin.orbits 100mm manyetik sürücülü deli dehşet bişey ama kablolu. kafa takibi vs süper.
g733 yayıncı kulaklığı ışıklı mışıklı ahahaahahaq. kablosuz 2 model veriyim sana biri bendede olmayan turtle beach stealth pro diğeri audeze maxwellHocam zaten sesi ön planda tutmak için kablolu hala iyidir ya. Kablosuz teknolojisi o hissi vermiyor. HS80, G733 gibi modellerde o tadı alamadım. HS80 iyidi gerçi hakkını yemiyim ama g733... Allah düşmanıma vermesin.
dostum bende 24 tane farklı markanın kulaklığı var bir gün ana başlık açıp altına tecrübelerimi yazarım. tabi bunun için enerji lazım.hocam ne kulaklıklar kullanıyorsunuz? Bende de o hastalık var çogu markanın üst seviye kulaklığını alıp sattım (oyuncu markalarının) hiçbirinden o kadar memnun kalmadım. Sizin tecrübeleriniz neler?
Valla o enerjiyi bulursanız çok sevinirim. Neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyo milletin tecrübelerini okumak. Zaten kulaklık ve ekipmanlar aşırı pahallı ülkede..dostum bende 24 tane farklı markanın kulaklığı var bir gün ana başlık açıp altına tecrübelerimi yazarım. tabi bunun için enerji lazım.
Turtle beach'i yabancılar iyi övüyordu. Audeze i de duydum ama yalan yok yorumlarına vs. bakmamıtşımhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/audeze-maxwell-hakkinda-bilgi.758019/ burdaki posta bak. nova pro gitti wirelessi geldi okadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
g733 yayıncı kulaklığı ışıklı mışıklı ahahaahahaq. kablosuz 2 model veriyim sana biri bendede olmayan turtle beach stealth pro diğeri audeze maxwell
kullandıklarımı saymadım da şuan 3 kafaüstü bi sennheiser ie200 odyofil kulaklığı 1 tws samsungun D 2 de kablolu stok model kulaklık var . eskileri sayayımmıdostum bende 24 tane farklı markanın kulaklığı var bir gün ana başlık açıp altına tecrübelerimi yazarım. tabi bunun için enerji lazım.
audezeyi duysan zaten başka marka aramazsın. ciddiyim bak lakin başm ağırıs yapıyor.Valla o enerjiyi bulursanız çok sevinirim. Neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyo milletin tecrübelerini okumak. Zaten kulaklık ve ekipmanlar aşırı pahallı ülkede..
Turtle beach'i yabancılar iyi övüyordu. Audeze i de duydum ama yalan yok yorumlarına vs. bakmamıtşım
kimisinde maus kimisinde klavye hastaslığı vardır. bende ve sendede kulaklık hastsalığıValla o enerjiyi bulursanız çok sevinirim. Neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyo milletin tecrübelerini okumak. Zaten kulaklık ve ekipmanlar aşırı pahallı ülkede..
Turtle beach'i yabancılar iyi övüyordu. Audeze i de duydum ama yalan yok yorumlarına vs. bakmamıtşım
sizce bu mu havit olan mı?
Wireless bir kulaklığa göre oldukça fp özelliklere sahip. 2481 incelemeden 4.5 yıldız almış 5 üzerinden.
17+ saat şarj süresi
10 metre+ uzaklığa kadar çekebilme
2.4g'de 20ms altında, Bluetoothta 150ms altında gecikme
Kablolu bluetooth ve 2.4g kullanım
PC,PS ve Nintendo Switch uyumlu.
Alıntıyı görüntüle
focal stellia kullanıyorum. favori kulaklığımdır. kulaklıklarımı genelde yurtdışından sipariş ederim.kullandıklarımı saymadım da şuan 3 kafaüstü bi sennheiser ie200 odyofil kulaklığı 1 tws samsungun D 2 de kablolu stok model kulaklık var . eskileri sayayımmı
focal benimde aklımdada bathys var aklımda alacamda. ilerde alacam. 20k fiyatıfocal stellia kullanıyorum. favori kulaklığımdır. kulaklıklarımı genelde yurtdışından sipariş ederim.
sennheiser gibi markalar bana göre berbatlar.