Neler Yeni

🔥İndirim NUBWO G06 Wireless Gaming Headset | 1286 TL

GirayHan

80+ Platinum
Valla o enerjiyi bulursanız çok sevinirim. Neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyo milletin tecrübelerini okumak. Zaten kulaklık ve ekipmanlar aşırı pahallı ülkede..

Turtle beach'i yabancılar iyi övüyordu. Audeze i de duydum ama yalan yok yorumlarına vs. bakmamıtşım
paraya göre hocam iyi ve kötü kulaklık vardır bunun ortası yoktur. bir kulaklık ya iyidir yada kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

focal benimde aklımdada bathys var aklımda alacamda. ilerde alacam. 20k fiyatı :D
focal bathys airpod max'tan hallice parasını hak etmeyen bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
paraya göre hocam iyi ve kötü kulaklık vardır bunun ortası yoktur. bir kulaklık ya iyidir yada kötü.
kulaklık kişisel bir tercihtir. bana kötü gelen sana iyi gelebilir mesela. en iyiside olsa bu geçerli. sennheiserin momentum tw3 aldım ertesi gün iade ettim berbat geldi. sonra wf1000xm4 aldım mükemmel geldi. kulaklık olayı kişiseldir. audezee temiz bas veriyor. steelseries net ve berrak veriyo. orbit s ise çözünürlüğü yüksek çevresel veriyo. hepside bambaşka güzel

applee in hiçbirşeyi parasının hakkını verrmiyorki :D

GirayHan

80+ Platinum
kulaklık kişisel bir tercihtir. bana kötü gelen sana iyi gelebilir mesela. en iyiside olsa bu geçerli. sennheiserin momentum tw3 aldım ertesi gün iade ettim berbat geldi. sonra wf1000xm4 aldım mükemmel geldi. kulaklık olayı kişiseldir. audezee temiz bas veriyor. steelseries net ve berrak veriyo. orbit s ise çözünürlüğü yüksek çevresel veriyo. hepside bambaşka güzel

applee in hiçbirşeyi parasının hakkını verrmiyorki :D
bu bahsettiğin markalar oyun iç pazarında şişirilmiş fiyat performans kulaklıkları. iyi bir kulaklık 10k'dan başlar 200k'ya kadar gider. işitme olayı kişiseldir ama kullanılan sürücüler değil. bu yüzden 50k'lık kulaklıkla 5k'lık kulaklık bir olamıyor.

ek olarak apple kulaklık konusunda bir tık üstte diyebilirim normal kullanıcı için. fakat ben para verip almam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Birkan Öztürk

bu bahsettiğin markalar oyun iç pazarında şişirilmiş fiyat performans kulaklıkları. iyi bir kulaklık 10k'dan başlar 200k'ya kadar gider. işitme olayı kişiseldir ama kullanılan sürücüler değil. bu yüzden 50k'lık kulaklıkla 5k'lık kulaklık bir olamıyor.

ek olarak apple kulaklık konusunda bir tık üstte diyebilirim normal kullanıcı için. fakat ben para verip almam.
fiyat konusunda haklısınız fakat arctis prime ı denediniz mi hocam? Sevdiğim bir youtuber var ve iyi bir ses kartıyla desteklersek kulaklığın performansının çok iyi olduğunu söylüyor analog bir kulaklık. Fiyatı da kulaklık bazında çok uygun sürücülerinin aralığı vsvs.

GirayHan

80+ Platinum
fiyat konusunda haklısınız fakat arctis prime ı denediniz mi hocam? Sevdiğim bir youtuber var ve iyi bir ses kartıyla desteklersek kulaklığın performansının çok iyi olduğunu söylüyor analog bir kulaklık. Fiyatı da kulaklık bazında çok uygun sürücülerinin aralığı vsvs.
prime, pro ve nova var. steelseries oyun için alınabilecek en iyi fiyat performans kulaklıklarından. rahatlık konfor istiyorsan alıp geçebilirsin. razer'e ise yukarıda ki arkadaş gibi bende sıcak bakmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
st6eelseries ortalama üstü markadır. ince ayar yapılırsa süper olabiliyor. cloud2 fps için en iyisidir. f p olarak. logiden uzak durun okadar.

yani her markanın en baba ürünü 1 2 tane çıkar. hyperx in mausunuda klavyesinide sevmedim lakin kulaklıkta öncüdür. steelseries klavyede iyidir. mausda razerin viperpro v2 si iyidir. ben şahsen msı cıyım. msı mausum var msı wirelesss klavyesi olmadığından logiye takılı kaldım. g915 tkl kullanmaktayım. önceki klavyem gk50 elite idi

rekabetçi fps oyuncusu olmadığımdan mausa çok takılmam gm51 wireless aldım geçtim. herşeyim wireless :D

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
mic kalitesinin kötü olduğunu söylemişler. denemek için satın alacağım.

resmi sitesi

Hocam satın aldınız mı.Kulaklığı almayı düşünüyorum da sizce alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Can Tutar
H
Bende aynısını almayı düşünüyorum kasada buluetooth yok USB var resimde Bluetooth olmasına gerek varmı acaba

Bünyamina

80+ Platinum
H

Bende aynısını almayı düşünüyorum kasada buluetooth yok USB var resimde Bluetooth olmasına gerek varmı acaba
30 EURO gümrük sınırı var alamazsın. Alırsan da ürün gümrükten geçmez maalesef.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
prime, pro ve nova var. steelseries oyun için alınabilecek en iyi fiyat performans kulaklıklarından. rahatlık konfor istiyorsan alıp geçebilirsin. razer'e ise yukarıda ki arkadaş gibi bende sıcak bakmıyorum.
Hocam Fifine H6 için steelseries GG uygulmasını kullanıyorum önerebileceğin ince bir ayar veya farklı bir uygulama var mıdır kulaklık hakkında benim yorumum iyi aslında ama senin de görüşlerini merak ediyorum ?

SecomniA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sercan Keskin
30 EURO gümrük sınırı var alamazsın. Alırsan da ürün gümrükten geçmez maalesef.
Ürün 1100 lira 30 euronun altında kalıyor. Yoksa 1097 + 327 TL li hali mi 30 euronun altında kalması gerekir hocam ? Ben mi yanlış biliyorum

Top Bottom