A asamed61 80+ Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 8 6 Temmuz 2025 #1 Merhaba , yeni numara aldım ziraatten farklı kurumlardan numaranın eski sahibinin hesaplarından bana mesaj geliyor ne yapabilirim?
Merhaba , yeni numara aldım ziraatten farklı kurumlardan numaranın eski sahibinin hesaplarından bana mesaj geliyor ne yapabilirim?
Viers 80+ Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 476 Reaksiyon skoru 135 6 Temmuz 2025 #2 asamed61 yazmış: Merhaba , yeni numara aldım ziraatten farklı kurumlardan numaranın eski sahibinin hesaplarından bana mesaj geliyor ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... numara değiştirebilirsin
asamed61 yazmış: Merhaba , yeni numara aldım ziraatten farklı kurumlardan numaranın eski sahibinin hesaplarından bana mesaj geliyor ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... numara değiştirebilirsin
Mustafa Zahid 80+ Silver Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 2,479 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,905 6 Temmuz 2025 #3 Kanka adamın hesaplarında hala eski numarası varsa o numarayı kendin için daha da kullanmadan değiştir. İleride bankada veya herhangi bir uygulamada hesap falan açmak istersin, sıkıntı yaşarsın.
Kanka adamın hesaplarında hala eski numarası varsa o numarayı kendin için daha da kullanmadan değiştir. İleride bankada veya herhangi bir uygulamada hesap falan açmak istersin, sıkıntı yaşarsın.