Bilgisayarın numpadi düzgün bir şekilde çalışıyordu bir gün çalışmamaya başladı. Yanlışlıkla bir ayarı bozmuş olabilir miyim? Çalışmayan tuşlar numpaddeki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 ve del tuşları yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ama o kadar da ********** değilim.NUMLOCK aç.
Yanıtını beğendim bu aradaBilgisayarın numpadi düzgün bir şekilde çalışıyordu bir gün çalışmamaya başladı. Yanlışlıkla bir ayarı bozmuş olabilir miyim? Çalışmayan tuşlar numpaddeki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 ve del tuşları yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Özür dilerim hocam ne olur ne olmaz yoklamak istemiştim.Teşekkür ederim ama o kadar da ********** değilim.
Post automatically merged:
argolarıda sansürlüyomuş geri akıllı demek istemişti
Laptop kalvyesi ama yazılımsal bir şey çünkü tuşların diğer fonksiyonları çalışıyor home end vs.Yanıtını beğendim bu arada
Klavye mi kullanıyorsun yoksa laptop klavyesi mi bilemedim ancak delete tuşu da dahil çalışmıyorsa klavyede sorun olabilir diye düşündüm.
Dediğim gibi laptop klavyesi acer nitro an515-43 ve evet 7 ye basınca home tuşu çalışıyorÖzür dilerim hocam ne olur ne olmaz yoklamak istemiştim.
Bende de bir ara numlocka basmama rağmen hem touchpad hem de numpad çalışmıyordu.Sonra düzelmişti.
Klavyeniz nedir?Hiç mi tepki vermiyor?Mesela 7 ye basınca satır başı yapıyor hiç tepki yok mu?
Evet çalışıyorlarHome, End, PGUP, PGDN tuşları çalışıyor mu?
Bu yöntemi deneyin;Laptop kalvyesi ama yazılımsal bir şey çünkü tuşların diğer fonksiyonları çalışıyor home end vs.
Dediğim gibi laptop klavyesi acer nitro an515-43 ve evet 7 ye basınca home tuşu çalışıyor
Post automatically merged:
Evet çalışıyorlar
ayrıca delete tuşu değil del tuşu (,)Yanıtını beğendim bu arada
Klavye mi kullanıyorsun yoksa laptop klavyesi mi bilemedim ancak delete tuşu da dahil çalışmıyorsa klavyede sorun olabilir diye düşündüm.
Evet işe yaradı çok teşekkür ederimBu yöntemi deneyin;