nvdia geforce 9500 gt PUBG mobile kasma sorunu!!

ben bunu denedim ancak sonuç alamadım siz nasıl aldınız oysaki ekran kartları da aynı
Hocam o gösterdigi dosyayi attim oynayacagim oyunun klasörüne videoyu izleyip söylemeyi isterdim ama mobil veriden giriyorum int cok yok ondan pc olsa bakıp söylerdim ama sattım yazın yenisini alcam malesef elimden baska birsey gelmiyor

Hocam o gösterdigi dosyayi attim oynayacagim oyunun klasörüne videoyu izleyip söylemeyi isterdim ama mobil veriden giriyorum int cok yok ondan PC olsa bakıp söylerdim ama sattım yazın yenisini alcam malesef elimden baska birsey gelmiyor
yardımın için çok teşekkür ederim fakat gta 5 de bile 20-30 fps alıp pubg mobile de 18 fps almak can sıkıcı neyse tekrar teşekkürler iyi geceler hocam...

en düşük ayarlarda malesef:(
yani malzemeden alabileceğin max. performans belli. bunun üstünde bir gererksinimi yazılımlarla gidermek çok çok zor. iki iki dört eder. donanımda değişiklik şart olur yani .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımın için çok teşekkür ederim fakat gta 5 de bile 20-30 fps alıp PUBG mobile de 18 fps almak can sıkıcı neyse tekrar teşekkürler iyi geceler hocam...
pung mobile bir emiltör olduğu için böyle değişik kötü neticcelere varıyoruz. yoksa normalde daha iyi performans alınabilir. bunu entileyen en önemli etken emilatörün pc ile ne kadar senkron halde ve sistemi en verimli şekilde kullanamamasından kaynaklı.

yani malzemeden alabileceğin max. performans belli. bunun üstünde bir gererksinimi yazılımlarla gidermek çok çok zor. iki iki dört eder. donanımda değişiklik şart olur yani .

pung mobile bir emiltör olduğu için böyle değişik kötü neticcelere varıyoruz. yoksa normalde daha iyi performans alınabilir. bunu entileyen en önemli etken emilatörün PC ile ne kadar senkron halde ve sistemi en verimli şekilde kullanamamasından kaynaklı.
eklemeyi unuttum. emilatör ile en etkili sonuç için pc sanallaştırma işlemi yapılmaı lazım. yoksa emilatör sistem ne olursa olsun biyerden sonra tıkanyor

Geri