Öneri NVDIA MI AMD MI

AMD yazılımsal olarak daha stabil. Bütçene de bağlı bir tercih tabi. Ben şuan rx580 8gb kullanıyorum her yeni oyundan anın da güncelleme desteği alıyor.

Sana şöyle basit bir şekilde anlatayım Nvdia, ekran kartı piyasasının İphonesidir...

Param var diyorsan NVDIA fiyat performans istiyorum diyorsan AMD :D

rtx bir kart almayacaksan amd tavsiye derim kartları çok performanslı hemde uygun fiyatlı

Açıklasanız o saçma nedenleri Nvidia diyenler?

Şimdi ilk olarak fiyat performans bı kart alacaksan AMD tabii ki mesela rx570 ndvidia ekran kartı olan gtx1050ti'dan daha iyi bir performans sergiliyor ama eğer ben yüksek sekmentli bir kart alacağım dersen Ndvidia tabii ki nedeni ise: daha iyi bir oyun performansı ve farklı markalarla çok fazla anlaşması bulunmakta (freesyc vb.)

TDP değerine göre Nvidia daha performanslı hem modeline göre değişir sıcaklıkları ona göre bir şey diyemem ama geneellikle nvidia daha soğuk çalışıyo gibi

AMD yazılımsal olarak daha stabil. Bütçene de bağlı bir tercih tabi. Ben şuan rx580 8gb kullanıyorum her yeni oyundan anın da güncelleme desteği alıyor.
Stabil değil dostum,RX 5700 XT kullanıcıları ciddi sorunlar yaşadı yazılımsal kaynaklı.Nvidia bu konuda daha iyi ancak performans olarak AMD diyebilirim.Her ne kadar kronik bir kaç sorunu olsa da RX 5700 XT 2080 ile rahat bir şekilde kapışıyor.AMD destekli oyunlarda ise açık fark atıyor 2080'e.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,325
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri