Çok teşekkürler1060'ı çıkarmadan önce DDU ile driverları tamamen sil, ardından kartı çıkarıp 6700'ü tak ve sitesinden aynen gerekli driverları kur.
AMD driver sürümü olarak son sürüm değil de 22.3.2 sürümünü öneririm.Çok teşekkürler
çıkardıktan sonra silebiliyor muyuz peki1060'ı çıkarmadan önce DDU ile driverları tamamen sil, ardından kartı çıkarıp 6700'ü tak ve sitesinden aynen gerekli driverları kur.
Denemedim Muhtemelen evetçıkardıktan sonra silebiliyor muyuz peki
YapKurdum bakalım. Sizce hemen furmark testi yapmalı mıyım? Kart 0
rx 6400 almayı düşünüyordum gt 1030 var şuan şüphe bıraktınız içimdeumarım bu yazdıklarıma karşılaşma durumun olmaz malum amd ekran kartları biraz sıkıntılı 1 ay sonra abi oyundayım ekran siyah oldu 2 ay sonra abi bi anda oyundan attı whatman hatası mı bu 3 ay sonra amd driverlerinden hangisi sorunsuz çalışır 4 ay sonra lanet olsun amd ekran kartı aldıgıma 5 ay sonra nvidia candır
ya ben amd kötülemiyorum ama sorunlu oluyor ekran kartları zaten konulara bakarsanız ve steam gibi platformdda bile %90 ı nvidia %10 luk kısmı amd ekran kartı oluyorsa yani vardır bi hikmetirx 6400 almayı düşünüyordum gt 1030 var şuan şüphe bıraktınız içimde