CPU-Z indirip fotoğraf atabilir misin ?i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son ayarın bir önceki
CPU-Z indirip fotoğraf atabilir misin ?i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son ayarın bir önceki
Pc yeni topladım ne diyosun kardeşimsen mahallle bilgisayarcısına filan gönderdiysen parçaları götürmüş ben diyim i5 10400f o ekran kartını beslemek için %88 yüke girmez ve o ekran kartıda %87 yüklü i5 10400f in görüntüsü %37 ile yansıtamaz imkansız parçaları birisi tırtıklamış g.o
1660 superiniz mi var? Gayet ultrada oynatiyor 1660superyüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.
aynen ben ultrada 50 fps rahat oynadım1660 superiniz mi var? Gayet ultrada oynatiyor 1660super
O kadar güzel bir oyun ki 10400F bile 1660S'e darboğaz yapıyor.i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum.
1660s Mi Ultrada Oynatmıyormuş ?yüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.
Hocam ağzı olan konuşuyor işte1660s Mi Ultrada Oynatmıyormuş ?
Güldürdünüz Beni Teşekkürler
yüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.
gta 5 de de sıkıntı var gibi zaten fotoğrafını atmış arkadaşO kadar güzel bir oyun ki 10400F bile 1660S'e darboğaz yapıyor.
3500X'ime çok yüklenmişim, belli ki sorun apaçık oyunda.
Fakat oyun sorunlu olsa da bu kadar olması imkansız, sıkıntı var.
ben abimin 1650ti ile 50-60 alıyordumyüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.