Nvidia 3060 Üretimini Artıracak !!

Kartlar LHR olduğu için yakın zamanda fiyatlarda büyük düşüş görebiliriz. Ama Nvidia yalan söylemiyorsa, cidden RTX 3060 bantlarını arttırıyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E 3060 gene miningcilere gitmeyecek mi?
LHR, yani Lite Hash Rate olayı var. Normalde 50 mH/s ile kazıyorsa 25'e düşürüyor kart onu.

Nvİdİa abim kilit getirecek , ardından yanlışlıkla mining kilitsiz driver yayınlanacak 😏
Yani 2060 daha mantıklıydı.
630885103014510606.png

Kartlar LHR olduğu için yakın zamanda fiyatlarda büyük düşüş görebiliriz. Ama Nvidia yalan söylemiyorsa, cidden RTX 3060 bantlarını arttırıyorsa.

LHR, yani Lite Hash Rate olayı var. Normalde 50 mH/s ile kazıyorsa 25'e düşürüyor kart onu.
Biliyorum LHR'i. Ama başlangıçta tam güç kazıp sonrasında Hashrate düşüyor, belki kırılabilir o olay.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Zaten bu hamlenin şimdi pek bir etkisi görülmez.
Stok sorununun bitmesine doğru / azaldığında etkisi görülmeye başlanır
3060 normalde olması fiyat 3-4k o fiyatlara düşerse de bu sefer 10k ya 3060 alanlar ne yapıcak :D

• Beğen
3060 normalde olması fiyat 3-4k o fiyatlara düşerse de bu sefer 10k ya 3060 alanlar ne yapıcak :D
Hazır sistem dışında alanlar ciddi zarar edecek. Bu üretim artsın veya artmasın her türlü zararda olacaklar.

Bu dönemde tekli olarak ekran kartı almak mantıklı değil bence

Hazır sistem dışında alanlar ciddi zarar edecek. Bu üretim artsın veya artmasın her türlü zararda olacaklar.

Hazır sistem alsan bile şuan en ucuz 3060 sistem 13k tl içindeki diğer parçalar etse etse 5k tl ediyor 8k tl ekran kartına yine çok fazla

3060 normalde çıkıcağı fiyat 3k tl civarıydı 6700x nin ise 5500 tl minimum arada 2 kat fark var nerdeyse dolar olarakta 150 dolar fiyat farkları var ama şuan 3060 ın mining performansı iyi diye fiyatları eşit

3060 yerine azıcık daha koyup 6700xt alınır

• Beğen
Geri