Neler Yeni

NVIDIA 4000 serisi için driver sorunu devam ediyor mu ?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ali nyx
ekran kartı aldım, pazartesi geliyor gelmeden önce hazırlık yapmak istiyorum, son 4000 serisi sürücülerinde sorun vardı galiba. Siyah ekran sorunu vardı diye hatırlıyorum, devam ediyor mu ? Ediyor ise en son stabil sürücü hangisi ?

edit: Gamers Nexus son videosunda birkaç oyun yapımcısının dediğine göre 566.36 sürümü en yeni ve stabil çalışan sürümmüş

Son düzenleme:

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
ömer faruk
ekran kartı aldım, pazartesi geliyor gelmeden önce hazırlık yapmak istiyorum, son 4000 serisi sürücülerinde sorun vardı galiba. Siyah ekran sorunu vardı diye hatırlıyorum, devam ediyor mu ? Ediyor ise en son stabil sürücü hangisi ?
4070 super var herhangi bi sorun yaşamıyorum şu an

Raclod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Kerem
Öyle bir sorun mu varmış ben yaşamadım yaşamıyorum da. ayrıca almadan önce sormak varken aldıktan sonra niye soruyorsunuz?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ali nyx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir sorun mu varmış ben yaşamadım yaşamıyorum da. ayrıca almadan önce sormak varken aldıktan sonra niye soruyorsunuz?
olsa da olmasa da alıcaktım çünkü ? sonsuza kadar sürecek değil ya sorun, ayrıca eski sürücüler sorunlu değil ?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Enis Solak
Ben bu forumda yalnızca bir kez gördüm o da 4070 modellerinden birisiydi dahada başka yerde görmedim. 2 senedir 3060 ti ve 1 buçuk senedir 4060ti var hiç bir sorun yaşamadım.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ali nyx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu forumda yalnızca bir kez gördüm o da 4070 modellerinden birisiydi dahada başka yerde görmedim. 2 senedir 3060 ti ve 1 buçuk senedir 4060ti var hiç bir sorun yaşamadım.
ZTT nin videolardaki yorumları görünce yaygın bir şey sanmıştım nvidia haterları mı abarttı ki acaba

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Enis Solak
ZTT nin videolardaki yorumları görünce yaygın bir şey sanmıştım nvidia haterları mı abarttı ki acaba
Olabilir, insanlar bir şeylere saldırmadan rahat duramıyor.

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Fatih KOM
4060 kullanıyorum. Bir sorun yok allah'a şükür.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
4060 kullanıyorum 572.83 sürücüsünde veya nvdia app programında sorun var sanırım oyun oynarken veya normal gezinirken ekran aniden donuyor sistem çalışmaya devam ediyor kernel power 41 hatası alıyorum

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ali nyx
nvidia app i yüklemeden sadece sürücü atabiliyor muyuz ? öyle bir şey mümkün mü ? çünkü şikayetler app gelince arttı gibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
nvidia app i yüklemeden sadece sürücü atabiliyor muyuz ? öyle bir şey mümkün mü ? çünkü şikayetler app gelince arttı gibi
evet yükleyebiliyoruz ama daha öncee ben sorun yaşamamıştım şuan yaşamaya başladım bu sorunu

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
efe araci
şu an geçti diye biliyorum problem yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,275
Üyeler
172,812
Son üye
nwakaemee
Top Bottom