NVİDİA AÇIKLAMASI HAKKINDA HK

Ciddi alıcıyım moruk 2 aydır param hazır ama pc alamıyorum sen düşün

10K'dan aşağı satılacağını zannetmiyorum. Fiyatın Nvidia TR ile uzaktan yakından alakası yok fiyatı ağırlıklı Distribütör berlirler.

ABİ ŞİMDİ DÜŞTÜĞÜ GÜN DİREK PARAM HAZIR ALMAK İSTERSEM SİTELERDE 4K CİVARINA YAKALAYIP ALAMAM MI İLK GÜNDEN NE KADAR HIZLI BİR STOK EMİLİMİ OLACAK Kİ ONA GÖRE STOK ÇIKARSIN KOSKOCA FİRMA ?
Ulan miningciler alırsa ve stok hemen biterse varya kıyamet kopar

10K'dan aşağı satılacağını zannetmiyorum. Fiyatın Nvidia TR ile uzaktan yakından alakası yok fiyatı ağırlıklı Distribütör berlirler.
Teşşekür ettim hocam o fiyatlarda satılırsa benim gibi 12 13 k bütçesi olan insanlar var kendimi örnek olarak vereceksem sadece kasa kısmına 15k ayırdığım bir bütçe var bu bütçeyle 3060 3070 ekran kartlı sistemler almak istiyorum şuan halihazırda piyasada var beklemeliyimiyim ?

@Abdullah Hacıgül Bey , aslında benim en çok iatediğim kart MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB , Bunu acaba 4500 TL ye max , yeni 30 serisi piyasaya girdikten sonra bulabilirmiyim ?

@Abdullah Hacıgül Bey , aslında benim en çok iatediğim kart MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB , Bunu acaba 4500 TL ye max , yeni 30 serisi piyasaya girdikten sonra bulabilirmiyim ?
Ben bu olaylardan önce RTX 2060 ventusu 3900 liraya görmüştüm 4500 den fazla olur tahminimce

Ekler

• ÖRNEK.png
    ÖRNEK.png
    10.9 KB · Hit: 35
12K'ya Laptop var 3060'lı. :D

Geri