SneeX 80+ Silver Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 4,315 Reaksiyon skoru 1,722 Bugün, 01:56 #1 nvidia app açılmıyor nasıl çözerim ddu ile silip tekrar yüklesem düzelir mi
Polat Alengir 80+ Bronze Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1,367 Reaksiyon skoru 478 Bugün, 01:59 #2 SneeX yazmış: nvidia app açılmıyor nasıl çözerim ddu ile silip tekrar yüklesem düzelir mi Devamı için tıklayın... olmuyor öyle format şart. en kralını yaşadım.
SneeX yazmış: nvidia app açılmıyor nasıl çözerim ddu ile silip tekrar yüklesem düzelir mi Devamı için tıklayın... olmuyor öyle format şart. en kralını yaşadım.
SneeX 80+ Silver Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 4,315 Reaksiyon skoru 1,722 Bugün, 02:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Polat Alengir yazmış: olmuyor öyle format şart. en kralını yaşadım. Devamı için tıklayın... yakın zamanda ssd değişecektim zaten bahanem oldu teşekkürler
Polat Alengir yazmış: olmuyor öyle format şart. en kralını yaşadım. Devamı için tıklayın... yakın zamanda ssd değişecektim zaten bahanem oldu teşekkürler