Nvidia App Ücretsiz Nitro Dağıtıyor

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
72
nvidia app ücretsiz 3 aylık nitro dağıtıyor haberiniz olsun 12 ay içerisinde hiç nitro almamış hesaplar için

1785259312726.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785259393781.webp

Mecburen yeni Discord açacağız :peeposad:

Hocam zamanında bir kere daha yaşadım bu olayı şu şekilde çözmüştüm direkt farklı bir platformda açtığım konudan kopyalayıp atıyorum.

Arkadaşlar, Discord’daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord’un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic’i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir hata alırsanız çözümü bu

Ekler

• 1785262128488.webp
    1785262128488.webp
    6.9 KB · Hit: 10
Geri