Nvidia CEO açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reaksiyon skoru
46
Yazılımcılar cevaplasın! Sizce ilerde yapay zeka yazılım mühendislerinin mesleğini elinden alacak mı? Yapay zeka şu anda bile bazı meslekleri bitirmeye başladı. Bende ilerde yazılımcı olmak istiyorum ancak biraz kaygılıyım. Lütfen beni aydınlatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• 1709198810949.png
    1709198810949.png
    82.9 KB · Hit: 97
İleride yapay zekânın işlemci üretimine geçmesine çok az kaldı. Kurtulacağız Intel"den.

Evet bir çok küçük fonksiyonları artık AI sağolsun hızlıca yapıyoruz. Ama şuan için komplike kod bölümleri için hala zayıf. AI çok hızlı ilerliyor 3 4 yıla bu açıkda kapanır ve kod öğrenmenin bir anlamı yok dediği gibi.

Yazılımcılar cevaplasın! Sizce ilerde yapay zeka yazılım mühendislerinin mesleğini elinden alacak mı? Yapay zeka şu anda bile bazı meslekleri bitirmeye başladı. Bende ilerde yazılımcı olmak istiyorum ancak biraz kaygılıyım. Lütfen beni aydınlatın

.
2030'dan sonra gereksiz olur diye düşünüyorum.

Bence sürekli aynı ve basit işleri yapan kişilerin işini elinden alabilir. İnsan yeni şeylere yapay zekadan çok daha kolay adapte olabiliyor, daha geniş açıdan bakabiliyor bence.

Siber güvenlik , Veri mühendisliği gibi mesleklerin biteceğini düşünmüyorum

Yapay zeka belirli alanları bitirebilir fakat hiçbir zaman tamamen insan ihtiyacını karşılayabileceğini düşünmüyorum. Aynı zamanda her alanın en iyileri mesleklerini korumaya devam edecektir. Son olarak yapay zekaya yatırım yapan şirketlerden böyle açıklamaların gelmesinin doğal olduğunu düşünüyorum. Kendi vizyonları bu, bu kadar yatırım yaptıkları bir alanda iddialı olacaklardır.

.

İleride yapay zeka ekran kartı üretecek. Nvidia ekran kartı üretmeyi bıraksın

Edit: şaka bir yana ileride bu sistemleri hacklemek için kodlama ögrenmeliyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,998
Üyeler
187,132
Son üye
Harrypotterbey
Geri